INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

GONZALO HIGUAIN // Chelsea și-a luat atacant: „E cel mai puternic cu care am lucrat” » Unde va ajunge Alvaro Morata

Gonzalo Higuain // FOTO: chelseafc.com
Gonzalo Higuain // FOTO: chelseafc.com

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 11:51

Chelsea l-a luat sub formă de împrumut pe atacantul argentinian Gonzalo Higuain, de la Juventus, și are opțiune de cumpărare cifrată la 36 de milioane de euro.

Arrivederci Milan, welcome to Chelsea! Gonzalo Higuain, 31 de ani, a ajuns să schimbe cluburile ca pe ciorapi. Împrumutat de Juventus rossonerilor, vara trecută, internaționalul argentinian s-a mutat după numai jumătate de an la Londra, unde va lucra din nou sub comanda lui Maurizio Sarri.

Antrenorul cu care a colaborat în sezonul 2015-2016 la Napoli a fost și cel care a insistat pe lângă patronul Roman Ambramovic pentru aducerea lui: „Pipita este probabil cel mai puternic atacant cu care am colaborat în carieră. Un golgeter înnăscut și golul e ceea ce așteptăm de la el și la Chelsea. A avut dificultăți la Milano, într-adevăr, dar sunt firești într-o viață de fotbalist. Noi îl vom ajuta să-și revină”.

Potrivit acordului cu Juventus, albaștrii vor plăti nouă dintre cele 18 milioane de euro pe care trebuia să le vireze Milan în contul binaconerilor. Iar la vară au opțiune de a-l cumpăra pe Higuain definitiv, în schimbul a 36 de milioane. O sumă fără îndoială la îndemâna lui Abramovic.

Sosirea argentinianului la Londra, susține cotidianul spaniol Marca, îi deschide lui Alvaro Morata, 26 de ani, calea spre Atletico. Madrilenii vor achita 7,5 milioane de euro pentru împrumutul lui pe un an și jumătate, după care au drept de cumpărare la o sumă cuprinsă între 40 și 45 de milioane de euro. 

"Când mi s-a oferit oportunitatea de a juca la Chelsea n-am stat o clipă pe gânduri. E o echipă mare și eu mi-am dorit întotdeauna să evoluez în Premier. Sper să răsplătesc pe teren încrederea acordată" Gonzalo Higuain, atacant argentinian

Citește și: 

Război rece între granzii Europei! Barcelona și PSG, relații tot mai tensionate: dou[ lovituri date de catalani francezilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează