INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Gonzalo Higuain, de la cel mai iubit la cel mai criticat jucător din Argentina: „De acolo mi se trage”

Gonzalo Higuain - 33 de ani FOTO Imago
Gonzalo Higuain - 33 de ani FOTO Imago

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 20:59 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 22:11

Gonzalo Higuain, 33 de ani, a plecat din Europa după 13 ani și a semnat cu Inter Miami, formația patronată de David Beckham. Atacantul argentinian a acordat un interviu pentru cotidianul Marca înainte de startul noului sezon din MLS (Master League Soccer).

Gonzalo Higuain a vorbit despre cum a fost criticat după finala Campionatului Mondial din 2014, când Argentina a ratat șansa de a câștiga al 3-lea trofeu din istorie, după finala pierdută cu Germania, scor 0-1. „Pipita” a ratat două ocazii uriașe în prima repriză și a marcat un gol, anulat corect de arbitru pentru că atacantul se afla în poziție de ofsaid,. Fotbalistul a fost aspru criticat de suporterii Argentinei, după ultimul act de pe Maracana.

Gonzalo Higuain: „În Argentina eram considerat cel mai bun număr 9 din lume, dar după meciul cu Germania totul s-a terminat”

Lautaro Martinez este unul dintre cei mai în formă atacanți din Europa și un om de bază în Inter-ul pregătit de Antonio Conte, care este aproape de primul titlu în Serie A, după 11 ani. „Decarul” trupei de pe Giuseppe Meazza a strâns 21 de selecții în tricoul „albiceleste” și a marcat 11 goluri, dar Gonzalo Higuain l-a sfătuit să rămână cu picioarele pe pământ.

„O să îi spun să fie calm. Acum, pe Lautaro toți îl răsfață la echipa națională. Până în 2014, în Argentina eram considerat cel mai bun număr 9 din lume, dar după meciul cu Germania totul s-a terminat. Până atunci, marcasem nouă goluri în preliminarii, lucru pe care nimeni nu-l spune.

Nu trebuie să uităm că ai nevoie de goluri pentru a ajunge la o Cupă Mondială. Așa că îl sfătuiesc să rămână concentrat pentru că în momentul acesta totul este roz pentru Lautaro”, a declarat Gonzalo Higuain pentru Marca.

75 de selecțiia strâns Gonzalo Higuain pentru Argentina și a marcat 31 de goluri

2019este anul în care Gonzalo Higuain s-a retras de la echipa națională: „Spre bucuria multora, drumul meu s-a încheiat”

Cred că totul se va rezolva în timp, când vor realiza cât de greu e să ajungi într-o finală de Campionat Mondial. Nu este ușor, nu poți doar să te duci la Cupa Mondială și să joci. În cele din urmă vor prețui mai mult ceea ce am făcut, nu am nicio îndoială, dar niciuna. Dar este un eveniment recent, timpul va trece și mă vor aprecia

Gonzalo Higuain, atacant Inter Miami

În 2020, Gonzalo Higuain a plecat de la Juventus și a semnat cu Inter Miami. „Pipita” a evoluat în 9 partide până acum pentru formația lui David Beckham, cu care a fost coleg la Real Madrid în timpul sezonului 2006/07.

VIDEO. Cele mai bune momente ale lui Gonzalo Higuain în tricoul lui Juventus

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Sergio Aguero a primit prima ofertă oficială, de la un club uriaș din Europa, dar o așteaptă pe Barcelona

Pedepse drastice dictate de UEFA în scandalul de rasism de la Rangers - Slavia Praga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează