INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Higuain, mărturisire haioasă: „Îmi ascundeam mereu burta în poze, dar știam că voi marca apoi 30 de goluri”

Gonzalo Higuain, Foto: Getty Images
Gonzalo Higuain, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2022 15:11 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 15:31

Gonzalo Higuain (34 de ani), atacantul lui Inter Miami, admite că are probleme cu kilogramele și că cei de la Juventus erau mai exigenți cu cântarul: „Nu mă deranja prea tare, pentru că mă descurcam”.

La 34 de ani, Gonzalo Higuain are o viață și o carieră liniștită în MLS, departe de stresul din campionatele Europei. Nu mai e atât de mult în centrul atenției și nu mai are de-a face cu suporteri care să îi reproșeze o ratare sau să-l conteste pentru decizia vreunui transfer. 

Atacantul argentinian a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru „TyC Sport”, că lumea era obsedată de greutatea lui și deseori devenea ținta ironiilor din cauză că părea supraponderal: „La Juventus erau foarte exigenți cu cântarul. Mă puneau să fac poze în fiecare an și nu voiam să apar gras. De aceea îmi trăgeam mereu burta în spate, dar știam că oricum aș fi marcat 30 de goluri și apoi nu mai spunea nimeni nimic”, a declarat, cu umor, „Pipita”.

Istvan Kovacs arbitrează în Africa » Ce sumă va primi brigada româno-maghiară
DELEGARE
Istvan Kovacs arbitrează în Africa » Ce sumă va primi brigada româno-maghiară

Gonzalo Higuain a „prins” șansa finalei Ligii

Sud-americanul a povestit și ce a trăit după ce s-a transferat de la Napoli: „A fost foarte greu să iau acea decizie, pentru că știam ce ar fi însemnat, dar n-am avut dubii. Puteam să am mai multă dragoste și fericire, nu aveam motive să plec. Am înscris 36 de goluri, aveam o echipă foarte puternică și un joc foarte bun, numai că nu reușeam să câștigăm titlul. Am perceput o senzație stranie în corp, ce altceva aș fi putut face? 

Higuain, mărturisire haioasă: „Îmi ascundeam mereu burta în poze, dar știam că voi marca apoi 30 de goluri”
Gonzalo Higuain în tricoul lui Juventus / Foto: Getty Images

Au plătit 94 de milioane de euro pentru mine, a fost o onoare. Și apoi am avut șansa de a juca finala Champions League din primul an, singura din cariera mea. În viață am auzit multe insulte și am simțit multă ură din partea tifosilor lui Napoli, dar în opt meciuri am dat șase goluri împotriva lor”.

Gonzalo Higuain a ratat transferul la Arsenal

Înainte de Juventus, Gonzalo a mai avut ocazia unui transfer, dar Napoli a cerut prea mult. „Eram pe punctul să plec la Arsenal, dar s-au plâns că prețul e mare. Apoi după câteva zile au plătit 80 de milioane pentru Mesut Ozil”. 

Higuain a mai mărturisit că a avut norocul de a fi coleg și cu Ronaldo, și cu Messi, dar îl preferă pe Leo, și că i-ar invita la un grătar pe Ronaldo „Il Fenomeno”, Buffon și Sergio Ramos

Dintre antrenori, cei mai buni trei pe care i-a avut sunt „Sabella, Pellegrini și Sarri. Pe Maradona nu-l includ, e un caz aparte, a fost primul care m-a luat la națională și îi voi rămâne reunoscător toată viața”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Fostul coechipier al lui Marcelo și Dani Alves a dezvăluit că e bisexual: „Am avut întâlniri cu bărbaţi şi cu femei. Sunt normal, am sentimente”

Chelsea și Juventus, gata să facă schimbul verii! Tuchel renunță la o vedetă pentru a întări apărarea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează