INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Gonzalo Higuain se destăinuie: „Nu ieşeam din casă de teama judecăţii lumii”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2019 11:21

Gonzalo Higuain (31 de ani), atacantul lui Chelsea Londra, dezvăluie coşmarul trăit în trecut: „Noi, fotbaliştii, nu omorâm pe nimeni, dar ajungem să ne ascundem în casă?! Pentru că sunt oameni ce spun şi fac lucruri urâte fără ruşine”.

A fugit de gura tifosilor de la Milan, dar n-a nimerit-o bine nici la Chelsea. Totuşi, criticile primite la Londra nu îl mai afectează atât de tare ca în trecut pe Gonzalo Higuaín. „În lumea fotbalului, lumea zice şi face lucruri urâte, fără nicio ruşine, şi toate astea te rănesc. Nu mai ieşeam din casă de teama celor pe care oamenii mi le-ar fi putut spune! Este cel mai mare regret al vieţii”, a declarat argentinianul într-un interviu pentru ESPN.

„Contează să dai gol”

„Noi, fotbaliştii, nu omorâm pe nimeni, dar ajungem să ne ascundem în casă?! Se spune frecvent că avem o mulţime de bani, însă prietenii nu se pot cumpăra. Mi-am sărbătorit aniversarea şi Crăciunul timp de 14 ani cu persoane diferite, însă ca să-mi văd mama trebuie să zbor 15 ore. Pot plăti biletul, numai că nu o am aici cu mine imediat”, se plânge Pipita.

Care a suferit mult la început: „Numai dacă dai gol contează pentru mulţi fani. Atlfel, te judecă. Noroc că m-am vindecat şi sunt într-o etapă în care nimic nu mă mai atinge. Şi trăiesc bine şi fără reţelele sociale. Nu visam nici la 10 la sută din ce am reuşit, de ce m-ar preocupa ce zic alţii?”. 

Vezi și: 

PSG // VIDEO + FOTO Kylian Mbappe i-a depășit pe Messi și Ronaldo, apoi a dat o declarație enigmatică despre Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează