CAMPIONATE  ·  CHELSEA

Gonzalo Higuain se destăinuie: „Nu ieşeam din casă de teama judecăţii lumii”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de — Luni, 22 Aprilie 2019

Gonzalo Higuain (31 de ani), atacantul lui Chelsea Londra, dezvăluie coşmarul trăit în trecut: „Noi, fotbaliştii, nu omorâm pe nimeni, dar ajungem să ne ascundem în casă?! Pentru că sunt oameni ce spun şi fac lucruri urâte fără ruşine”.

A fugit de gura tifosilor de la Milan, dar n-a nimerit-o bine nici la Chelsea. Totuşi, criticile primite la Londra nu îl mai afectează atât de tare ca în trecut pe Gonzalo Higuaín. „În lumea fotbalului, lumea zice şi face lucruri urâte, fără nicio ruşine, şi toate astea te rănesc. Nu mai ieşeam din casă de teama celor pe care oamenii mi le-ar fi putut spune! Este cel mai mare regret al vieţii”, a declarat argentinianul într-un interviu pentru ESPN.

„Contează să dai gol”

„Noi, fotbaliştii, nu omorâm pe nimeni, dar ajungem să ne ascundem în casă?! Se spune frecvent că avem o mulţime de bani, însă prietenii nu se pot cumpăra. Mi-am sărbătorit aniversarea şi Crăciunul timp de 14 ani cu persoane diferite, însă ca să-mi văd mama trebuie să zbor 15 ore. Pot plăti biletul, numai că nu o am aici cu mine imediat”, se plânge Pipita.

Care a suferit mult la început: „Numai dacă dai gol contează pentru mulţi fani. Atlfel, te judecă. Noroc că m-am vindecat şi sunt într-o etapă în care nimic nu mă mai atinge. Şi trăiesc bine şi fără reţelele sociale. Nu visam nici la 10 la sută din ce am reuşit, de ce m-ar preocupa ce zic alţii?”. 

Vezi și: 

PSG // VIDEO + FOTO Kylian Mbappe i-a depășit pe Messi și Ronaldo, apoi a dat o declarație enigmatică despre Real MadridUn medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: „imbecilii care umblă cu chiloțeii...„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:00 Tenis, ATP

Turneul din Dubai

Eurosport 2
19:00 Fotbal, Europa League

Braga - Rangers

Digi 1
20:00 Handbal M

Flensburg - Celje

Digi 4, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Real Madrid - Manchester City

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Lyon - Juventus

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1