INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Nemții sună alarma după 0-1 cu Polonia: „Situația este extrem de gravă, suntem într-un mare rahat!"

Robin Gosens
Robin Gosens

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 13:16 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 13:56

Robin Gosens, intrat la pauză în amicalul de la Varșovia, spune lucrurilor pe nume în Bild: „Știm că trebuie să înscriem și că avem nevoie de victorii, însă nu reușim. Anul viitor avem un Campionat European acasă, trebuie să fie un festival uriaș de fotbal și avem nevoie de rezultate favorabile”.

Nu este titular în echipa lui Hansi Flick, dar e primul care a ieșit în față și a spus lucrurilor pe nume după al doilea amical în care naționala Germaniei nu câștigă. În Polonia (0-1), n-a mai egalat norocos, precum la 3-3 cu Ucraina, și Robin Gosens a recunoscut franc că jocul nu merge. Cu un an înainte de Campionatul European de acasă, preocupările nemților cu privire la echipa națională sunt mai mari ca niciodată.

Robin Gosens: "Ne trebuie rezultate"

"Situația este extrem de gravă. Știm că trebuie să înscriem, că avem nevoie de victorii, că trebuie să purtăm o țară în spate. Anul viitor avem Campionat European acasă, trebuie să fie un festival uriaș de fotbal. Avem nevoie de toată țara în spatele nostru pentru a performa cât mai bine. Și asta se poate realiza doar prin rezultate", a declarat mijlocașul lui Inter, introdus la pauză, în locul lui Hofmann. "Ceea ce ne lipsește în prezent este recompensa muncii din teren. Nu ne-am luat-o în cap și știm că, pentru a duce țara în spate, înseamnă să ai rezultate. Asta este ceea ce ne lipsește și suntem într-un mare rahat".

Se agravează criza cu Hansi Flick!

Expertul ARD Bastian Schweinsteiger îi trezește pe germani la realitate, făcându-i să se teamă de Euro: "Poate că ceea ce am văzut cu Polonia e și nivelul actual de performanță. Poate că trebuie să ne reducem așteptările. La Varșovia, mai ales în prima repriză, aproape nimic n-a mers, atât în ​​față, cât și în spate". Expertul Lothar Matthäus cere în Bild, între altele, o linie de patru pe fund, plus Kimmich în spate dreapta. În plus, Füllkrug (7 goluri în 7 meciuri internaționale) trebuie plasat în centrul atacului, iar câștigătorul Ligii, Gündogan (să înceapă marți împotriva Columbiei!), care a fost odihnit de Flick, trebuie să fie șef permanent la mijlocul terenului.

Flick a folosit a 20-a formulă defensivă în cel de-al 23-lea meci internațional. Antrenorul național s-a plâns în ARD: "Dacă nu câștigi duelurile, greșești sub presiune, nu contează cu ce tactică joci". Au fost patru victorii în ultimele 15 meciuri internaționale, dintre care doar două au păstrat poarta neatinsă!

Cine transmite la TV meciul Elveția - România + Perechea de comentatori
ELVEȚIA - ROMÂNIA
Cine transmite la TV meciul Elveția - România + Perechea de comentatori
Florinel Coman, cu gândul la meciul cu Elveția, după egalul din Kosovo: „Putem scoate un rezultat pozitiv”
KOSOVO - ROMÂNIA 0-0
Florinel Coman, cu gândul la meciul cu Elveția, după egalul din Kosovo: „Putem scoate un rezultat pozitiv”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează