INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VIITOR

Gourcuff depinde de Blanc

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Yoann Gourcuff a indicat că rămînerea sa la Girondins Bordeaux este condiţionată de Laurent Blanc.

 

"Dacă antrenorul va pleca la vară, voi pleca şi eu. Dacă el va continua, voi sta mai departe", a zis mijlocaşul francez de 23 de ani. Momentan, Blanc pare tentat să plece: fie la "naţionala" Franţei, unde-i principalul favorit să-l înlocuiască pe Domenech, fie la un club din străinătate. El ar fi refuzat-o recent pe Juventus şi tocmai a fost ofertat de FC Sevilla.

 

Gourcuff are o clauză de reziliere a contractului, scadent în 2013, cifrată la 25 de milioane de euro. Cu 10 milioane peste suma achitată de Bordeaux pe Yoann cînd l-a cumpărat de la AC Milan, în 2009.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  09 Aprilie 2010, 11:01

gsp este un ziar de duzina cum puteti spune ca a refuzat Blanc pe Juve ??? Omul a spus ca ar fi mandru sa antreneze pe Juve dar a specificat ca nu a fost contactat de nimeni pentru preluare lui Juve. MINCINOSILOR !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close