INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT GRAV

VIDEO Atenție, imagini șocante! » A pătruns pe teren și l-a băgat în spital pe portar! Meci suspendat

Goztepe - Altay, meci din liga secundă a Turciei (etapa #15), a fost suspendat după ce un spectator a lovit portarul oaspeților cu fanionul.
Goztepe - Altay, meci din liga secundă a Turciei (etapa #15), a fost suspendat după ce un spectator a lovit portarul oaspeților cu fanionul.

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 20:30 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 20:34

Incidente șocante în Turcia! Goztepe - Altay, meci din liga secundă (etapa #15), a fost suspendat în această seară, după ce un spectator a intrat pe teren și l-a lovit pe portarul oaspeților cu fanionul!

În minutul 20, la 0-0, goalkeeperul lui Altay, Ozan Ozenc (29 de ani), a fost lovit brutal, de două ori, cu un băț pe spate, în timp ce partida era întreruptă pentru ca două ambulanțe să acorde îngrijiri medicale fanilor răniți de materialele pirotehnice folosite în tribune, într-o dispută dintre ultrași.

VIDEO. Momentul șocant în care portarul Ozan Ozenc e lovit brutal de un spectator

Ozan a rămas câteva secunde la pământ, în timp ce huliganul a fost oprit rapid de către forțele de ordine. Conform beIN Sports, portarul Ozenc a sângerat abundent din cauza loviturilor încasate și a fost internat la spital în stare conștientă.

Potrivit anunțului de la stația stadionului citat de jurnaliștii turci de la Fanatik, meciul se va rejuca din minutul 20 într-o altă zi, care va fi stabilită ulterior de Federația Turcă.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Protest al ultrașilor clubului din Liga 1 la Mondialul din Qatar: „Mafia fotbalului”

Ce urmează pentru Istvan Kovacs, după Spania - Germania » FIFA a făcut anunțul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  28 Noiembrie 2022, 09:08
Postat de odoacru pe 27 Noiembrie 2022, 21:16

Steaua pe dracu, era clona fc fcsb acum 11 ani, bati campii.

cata frustrare poti sa ai in tine!!

sughibughi
sughibughi  •  28 Noiembrie 2022, 08:38

era un rapidist

gepeto
gepeto  •  28 Noiembrie 2022, 01:25
Postat de freddy pe 27 Noiembrie 2022, 22:51

Ia zi ne și tu ca la fel "ca catalin" știai și nu te ai mai dus la meciuri. Ca Steaua nu era Steaua :)) Băi, pana și neuronul ala unic pe care l mai dețineți s-a plictisit singur și a plecat din creierul vostru.

Dar tu stiai ca nu purtai adidas ? Sau nike? Sau credeai ca daca avea trei cusaturi era originala? Multi am fost prosti. Unii au ramas. Vezi ce scrie pe stema la fiecare echipa. Dar esti probabil influencer fomist sau chiar meme pe ascuns si nu ai parte de logica . Dar nu mai prostitii copiii pe aici. Va luati ca scrie csa, dar aia e forma de organizare. Cereti numele complet dar voi uitati sa spuneti ca sustineti fc fcsb (abibas sau addidas al stelei)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează