INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ST. ETIENNE

Gradel a făcut scandal la St. Etienne după meciul cu ASA Tg. Mureș: "Am riscat jucînd în România și au vrut să-mi ia banii"

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2015 00:00

Atacantul ivorian, 27 de ani, a acceptat să evolueze împotriva lui ASA, în Europa League, doar pentru ca președinții clubului să nu-i pună bețe-n roate. Însă despărțirea a fost furioasă

Joi, la Tg. Mureș, Max-Alain Gradel n-a ratat nici un minut. A jucat, a fost 3-0 cu ASA, s-a întors la St. Etienne, iar duminică seară era în Anglia. A doua zi, ivorianul a trecut vizita medicală, dar oficializarea transferului la Bournemouth a mai întîrziat, pentru că foștii săi șefi nu mai voiau să-l lase.

Furios, atacantul în vîrstă de 27 de ani a explodat, acuzîndu-i pe președinții Romeyer și Caiazzo: "St. Etienne mă șantajează. Eu am riscat în România, iar ei au vrut să-mi ia banii din buzunar". Explică: "Atunci cînd mi-am prelungit contractul, toamna trecută, am făcut-o pentru club, aș fi putut să plec gratis. Am acceptat micșorarea salariului în schimbul unei prime anuale, care era plătită în trei tranșe. Și acum, după ce mi-au achitat și ultima rată, îmi cer banii înapoi. E inadmisibil", a protestat el, completînd: "Mi s-a promis inițial că voi fi lăsat să mă transfer pentru 3-4 milioane. Au obținut mult mai mult. Tot nu s-au săturat".

În cele din urmă, ieri, Romeyer și Caiazzo nu s-au mai opus. Primesc 7 milioane de euro. Plus 2,5 milioane bonusuri de performanțe.

8.000.000 €va fi salariul total al lui Gradel la Bournemouth pînă în 2019

"Unii spun că am plecat pentru bani. Fals. Dacă ar fi fost așa, m-aș fi dus la El Jaish, în Qatar. Aș fi avut 3,5 milioane net pe sezon. 4 ani"
Max-Alain Gradel, atacant Bournemouth

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează