INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRASSHOPPER

FOTO Grasshopper a fost retrogradată după 70 de ani! Jucătorii, umiliţi de fani!

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 11:19

Jucătorii lui Grasshopper au fost puşi, după eşecul cu Lucerna (0-4), să de dezbrace de tricouri şi şorturi de suporterii care au forţat întreruperea meciului şi intervenţia poliţiei în teren.

După şapte decenii, cea mai titrată echipă din Elveţia şi cel mai vechi club din Zürich a picat în Challenge League. Retrogradarea, anunţată de seria fără victorie a „lăcustelor” de cinci luni şi jumătate, a devenit şi matematică pentru ultima clasată, care n-a mai cucerit titlul din 2003!

Fanii n-au mai suportat şi au provocat duminică întreruperea meciului de la Lucerna, la 0-4, după autogolul lui Diani. Mascaţi şi îmbrăcaţi în negru, ultraşii furioşi au vrut să-i umilească pe jucători: le-au ordonat să-şi scoată tricourile şi şorturile şi să plece în chiloţi la vestiar! Degeaba a căutat căpitanul Heinz Lindner să meargă în peluză pentru a aplana scandalul.

18 etape fără succes

Colegii acestuia au păstrat distanţa faţă de peluza înfierbântată şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei chiar în teren pentru ca situaţia să nu scape de sub control. Unii jucători ai „lanternei roşii” s-au supus de frică, apoi au părăsit terenul.

Şapte egaluri şi 11 înfrângeri au adunat cei de la Grasshopper în ultimele 18 etape şi, cu 24 de puncte, cu trei partide rămase, nu mai pot prinde nici măcar colacul de baraj, deţinut de Xamax (36).

27 de titluri de campioană, 19 Cupe (ultimul trofeu al clubului fiind în 2012-2013), două Cupe ale Ligii şi o Supercupă a Elveţiei are în palmares Grasshopper

Citește și:

Real Madrid, cel mai prost sezon al secolului » Zidane: „Abia aştept să se termine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  13 Mai 2019, 21:47

Aceasta scorpie ( chiar daca este de gen masculin) nu poate face diferenta intre "a fost retrogradata" si "a retrogradat". Trist !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează