INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Grealish, Modric și Coutinho, pe lista unor posibile transferuri la Newcastle

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 12:16

Achiziționarea clubului Newcastle United de către prințul saudit Mohammed bin Salman ar putea aduce și o serie de transferuri răsunătoare, dat fiind că noul patron al echipei are o avere estimată la 1,4 trilioane de dolari.

În următoarele ferestre de transferuri, Newcastle va încerca să găsească soluții pentru a investi în jucători de perspectivă, iar casa de pariuri Betfair oferă cote interesante pentru mutările pe care echipa de pe St. James' Park le va face până la data de 31 ianuarie 2021.

Contractul carierei sau vedete consacrate?

În vizor s-ar putea afla fotbaliști care își așteaptă șansa de a prinde contractul carierei, precum Jack Grealish (în prezent la Aston Villa, cota 17.00 pentru a semna cu Newcastle) sau Upamecano (Leipzig, cota 26.00), ori jucători care au impresionat în lunile de dinaintea opririi campionatelor, precum fundașul lui Norwich, Max Aarons (cota 17.00).

Grealish, Modric și Coutinho, pe lista unor posibile transferuri la Newcastle


În afara acestor lor, s-ar putea încerca și aducerea câtorva vedete, precum James Rodriguez (cota 11.00), Luka Modric (cota 19.00), Erling Haaland (cota 34.00) sau Neymar (cota 51.00). Lui Coutinho (cota 21.00) îi expiră împrumutul la Bayer Munchen în această vară, iar Barcelona l-ar putea vinde dacă oferta celor de la Newcastle va fi una consistentă. Fostul jucător al lui Lyon, Nabil Fekir (cota 21.00), s-a adaptat bine la noua formație, Betis, iar plecarea sa după un singur sezon e destul de puțin probabilă. 

Grealish, Modric și Coutinho, pe lista unor posibile transferuri la Newcastle


Despre despărțirea lui Jadon Sancho (cota 41.00) de Dortmund s-a tot vorbit și sunt șanse mari ca din vară acesta să îmbrace tricoul altei formații. Dar pe urmele sale se află cluburi care îi pot oferi mai mult ca Newcastle din punct de vedere sportiv și chiar și un salariu pe măsura celui pe care l-ar încasa de la șeicul saudit. 

Grealish, Modric și Coutinho, pe lista unor posibile transferuri la Newcastle


Jucătorul lui Aston Villa, Jack Grealish (cota 17.00), dorit insistent de Manchester United, e o țintă atractivă și pentru multe alte echipe. La 24 de ani, Grealish traversează o perioadă foarte bună și e gata să facă următorul pas în carieră. Rămâne de văzut dacă acesta urmează să fie unul în necunoscut, pentru o sumă generoasă, sau unul ales cu grijă, la o formație care evoluează în cupele europene și care îi poate oferi mai multe certitudini sportive. 

Alte cote 
James Milner - cota 11.00
Odsonne Edouard - cota 13.00
Declan Rice - cota 13.00
Moussa Sissoko - cota 13.0
Dayot Papiss Cisse - cota 26.00
Hulk - cota 26.00
James Maddison - cota 34.00

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează