INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

VIDEO Amenințat că va fi dat afară, Marcelo și-a amintit ce poate » „Dublă” splendidă contra lui Rotariu: „M-am întors”

Marcelo Vieira // foto: Twitter @ olympiacosfc
Marcelo Vieira // foto: Twitter @ olympiacosfc

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2022 17:29 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2022 17:37

În noiembrie, Marcelo Vieira (34 de ani) era avertizat de Olympiacos că îi va fi reziliat contractul dacă nu se pune la punct cu pregătirea fizică. Joi seara, la primul meci oficial după acele momente delicate, a înscris o „dublă” senzațională.

Aventura lui Marcelo la Olympiacos a fost la un pas să se încheie în noiembrie. Grecii erau nemulțumiți că legendarul fundaș brazilian era incapabil să joace mai mult de 30 de minute pe meci și considerau că acesta nu depune niciun efort pentru a se pune la punct cu pregătirea.

Totuși, a mai primit o șansă, în urma unei discuții cu antrenorul iberic Michel. Iar joi seara, la primul meci oficial al echipei din Pireu după întreruperea provocată de Campionatul Mondial, a strălucit.

Becali i-a dat hârtie de transfer lui Florinel Coman: „Să se ducă și la Rapid, nu mă mai interesează!”
FCSB - CFR CLUJ 0-1
Becali i-a dat hârtie de transfer lui Florinel Coman: „Să se ducă și la Rapid, nu mă mai interesează!”

Amenințat de Olympiacos că va fi dat afară, Marcelo și-a amintit ce poate

Titular în optimile Cupei, cu Atromitos, a jucat 68 de minute, cea mai lungă apariție a lui în tricoul roș-alb. Și a contribuit din plin la victoria clară a echipei sale, 4-1, cu două goluri înscrise în partea a doua.

Primul a venit în minutul 50, șut cu piciorul drept, din afara careului, în vinclu. Al doilea, înscris 15 minute mai târziu, a fost o bijuterie. A săltat mingea peste un adversar, apoi a șutat din voleu, ca un veritabil atacant.

Marcelo a publicat un videoclip cu cele două goluri pe contul de Instagram, împreună cu mesajul „M-am întors la ceea ce iubesc”.

Pentru Marcelo și Olympiacos urmează un meci de campionat cu Giannina, în deplasare, pe 21 decembrie. Echipa din Pireu nu stă bine în campionat, este doar a patra, cu 25 de puncte, 12 sub liderul Panathinaikos.

La Atromitos, românul Dorin Rotariu a fost titular, înlocuit în minutul 76. Returul, pe terenul lui Atromitos, va avea loc pe 10 ianuarie.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Lovitură pentru francezi! Alți doi fotbaliști acuză simptome de gripă și sunt în pericol să rateze finala Campionatului Mondial

Planul lui Infantino, distrus de un nume mare: „Jucătorii sunt tratați ca niște vite! Cluburile trebuie să boicoteze noua invenție”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează