INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Grenoble, prima victorie în deplasare în acest sezon, 2-0 la Nancy

Articol de - Publicat duminica, 28 februarie 2010 00:00

Grenoble a reuşit prima victorie în deplasare după mai mult de 6 luni! Pentru prima dată în acest sezon, echipa la care evoluează fostul atacant al Rapidului Pierre Boya s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Nancy.

Golurile lui Grenoble au fost marcate de Ravet, în minutele 14 şi 78. Pierre Boya a fost integralist în meciul contra lui Nancy.

Menţinerea în Ligue 1 rămîne un obiectiv inaccesibil pentru Grenoble, care a adunat doar 13 puncte în această ediţie de campionat şi se află pe ultimul loc în clasament.

Alte două echipe la care activează foşti jucători rapidişti completează poziţiile retrogradabile din prima ligă franceză. Le Mans, echipa lui Joao Paulo Andrade, se află pe locul 18, cu 20 de puncte, urmată, pe locul 19, de Boulogne, echipa lui Olubayo Adefemi.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează