INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROMOVARE

Grigore Sichitiu a reuşit promovarea în prima ligă din Arabia Saudită

Articol de - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

Fostul director general al Rapidului, Grigore Sichitiu, este extrem de fericit după ce astăzi a reuşit să promoveze în prima ligă din Arabia Saudită, după 14 ani cu Al Taawoun. Sichitiu, alături de antrenorul secund Sorin Cernea au reuşit să se impună în ultimul meci al campionatului din liga secundă, cu 1-0 şi astefel au reuşit să promoveze în prima ligă.

"Este cadoul perfect de ziua mea. Am jucat astăzi în faţa a 10.000 de spectatori, am cîştigat cu 1-0 exact cît ne trebuia pentru a promova în prima ligă. De la anul echipa se luptă cu Mirel Rădoi şi Ion Marin. După finalul sezonului mie mi-a expirat contractul cu Al Taawoun, am unele oferte pe care le voi analiza şi va urma să iau cea mai bună decizie.

Mă bucur că din ianuarie de cînd am venit la echipă, pînă acum am reuşit să facem lucruri bune şi să realizăm un lucru mare pentru echipă. După 14 ani, Al Taawoun a reuşit să se reîntoarcă în prima ligă", a spus Sichitiu în exclusivitate pentru gsp.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  24 Aprilie 2010, 13:33

s-a dus si el sa ia cateva milioane de la arabi...s-a plictisit probabil!

liviuemil
liviuemil  •  23 Aprilie 2010, 23:23

Nu stiam ca si asta e antrenor!Si de ce pleaca?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează