INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEHIA - ANGLIA 2-1

Gripat de fotbal, bun la poker! Cum a fost prins vineri seară un star de la Leicester

Articol de - Publicat luni, 14 octombrie 2019 10:54

James Maddison, mijlocaşul de 22 de ani al lui Leicester, n-a mers la Praga pentru că era bolnav şi risca să-i contagieze pe colegi. În timp ce echipa pierdea, el se distra în cazino. Naționala Angliei a pierdut cu Cehia, 1-2.

James Maddison nu şi-a pierdut timpul urmărind la televizor evoluţia naţionalei Angliei în Cehia. Dacă tot n-a mai făcut deplasarea la Praga din cauzei unui virus gripal, mijlocaşul ofensiv de 22 de ani al lui Leicester s-a gândit să se distreze chiar în timp ce colegii săi pierdeau primul meci din grupă (1-2). A fost prins vineri seară la poker în Grosvenor Casino. 

„James e un împătimit al jocului, dar ne-a mirat să-l vedem şi acum”, a povestit un crupier în The Sun. Puştiul nu a reuşit să se camufleze destul de bine, nici prea bolnav nu părea. 

Gripat de fotbal, bun la poker! Cum a fost prins vineri seară un star de la Leicester
James Maddison // Foto: Guliver/GettyImages

A marcat la Euro 2019 

Agentul său a explicat: „A stat izolat în camera lui două zile, joi se simţea mai bine, însă nu putea merge cu echipa, i-ar fi contagiat şi pe ceilalţi”. Maddison, care marcase primul său gol la U21 la Euro 2019, în partida cu Croaţia (3-3), era la a treia convocare la naţionala lui Southgate. Şi nici cu Bulgaria nu va putea debuta! 

Vezi și:

BARCELONA - REAL MADRID // Probleme serioase pentru Zidane: Gareth Bale și Luka Modric s-au accidentat în meciul din preliminariile EURO 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează