INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Manchester City l-a convins pe Guardiola să prelungească și i-a făcut o mare promisiune: transferul lui Leo Messi

Manchester City l-ar fi convins pe Pep Guardiola să nu plece la finalul acordului scadent în 2021.
Manchester City l-ar fi convins pe Pep Guardiola să nu plece la finalul acordului scadent în 2021.

Articol de - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 17:04 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 17:09

Manchester City l-ar fi convins pe Pep Guardiola să nu plece la finalul acordului scadent în 2021.

Managerul spaniol de 49 de ani, venit la „cetățeni” în 2016, e tot mai aproape să semneze o prelungire a înțelegerii, deși nu a reușit să-și ducă echipa mai departe de „sferturi” în Ligă, scrie Daily Mail. 

Ar fi o extindere a celei mai lungi experiențe a lui Pep la un club, acesta având 245 de meciuri la City, cu două mai puține decât pe banca Barcelonei. Guardiola câștigă 22 de milioane de euro pe sezon în Premier League și a cucerit opt trofee la Manchester, dintre care două titluri. Ca să îl convingă. șefii lui Manchester City sunt dispuși să facă eforturi pentru a-l aduce pe Leo Messi în Anglia. 

Leo Messi, ținta principală a lui Guardiola

În iulie 2021, contractul lui Leo va expira, iar acesta ar putea părăsi Barcelona gratis. Potrivit Marca, rămânerea lui Messi la Barcelona, care presupune semnarea unei noi înțelegeri, depinde de doi factori:

  1. Forma sa și a echipei. Relația lui Messi cu Ronald Koeman, noul antrenor, este bună, însă argentinianul va dori să vadă dacă echipa este pe un drum bun pe plan sportiv.
  2. Noul președinte al clubului. Bartomeu a demisionat din această funcție în urmă cu două săptămâni, iar la începutul anului viitor Barcelona va alege un nou președinte. Acesta, împreună cu planul său pentru Barcelona, va trebui să îl convingă pe Messi să rămână.

VIDEO. Primul gol marcat de Messi în Liga Campionilor

Citește și alte știri despre Barcelona: 

Condițiile lui Messi pentru a rămâne la Barcelona, anunțate de Marca: „Ăsta e factorul cheie”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
digiserv.ro
digiserv.ro  •  15 Noiembrie 2020, 18:00

Si-a vandut si asta sufletul pe PETRODOLARI... Refuza Barca sa ramana pe muntii de bani ai arabilor. Dar Karma o sa il pedepseasa, nu o sa mai pupe UEFA Champions League pana nu se intoarce la Barca in genunchi. Plus ca a furat 3 copii de la La Masia: Eric Garcia, Adrian Bernabe si Juan Larios. Sa nu uite ca Barca i-a dat tot ce are, Barca l-a creat ceea ce este... Nu mai zic si de ceilalti doi de la City care au lucrat pe la spate pe Barca: Ferran Soriano si Txiki Begiristain...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează