INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Guardiola a spus tot! De ce l-a scos din lot pe Yaya Toure și cum l-ar putea ierta

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 18:05

Pep Guardiola a explicat motivele pentru care Toure Yaya nu mai face parte din vederile sale, dar susține că situația se poate schimba dacă agentul jucătorului își va cere scuze pentru acuzele făcute în presă. 

"Nu mi-a fost ușor să nu-l iau pe Yaya Toure în lotul pentru Champions League. Eu îl știu bine și știu că e băiat bun. A venit agentul lui și a vorbit despre treaba asta. Atunci Yaya și-a pierdut locul în echipă.

Totul se poate schimba dacă domnul Dmitri Seluk își va cere scuze public clubului și coechipierilor lui Yaya, dar și antrenorului echipei.

Dacă se va întâmpla asta, Yaya va reveni în echipa noastră. Știu că Dmitri ține mult la Yaya, dar nu e în regulă ca un agent să iasă în presă cu asemenea declarații.

Cum ar fi fost ca agentul meu să iasă și să spună diverse lucruri despre Johan Cruyff?", a zis Guardiola într-o conferință de presă.

"Dacă va câștiga Liga Campionilor cu City în acest sezon, voi călători în Anglia și voi spune la TV că Pep Guardiola este cel mai bun antrenor din lume. Dar dacă City nu câștigă Liga Campionilor sper că Pep va avea curajul să admită că a greșit când a umilit un superjucător ca Yaya. Este un profesionist așa că va face tot ce i se cere. Poate că Pep îl va considera suficient de bun pentru a evolua în ultimele 10 minute ale unui meci din Cupa Ligii, împotriva unei echipe din divizia e treia", Sulek pentru Daily Mail

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează