INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Guardiola acuzat că ar fi avut o relaţie cu unul dintre asistenţii săi ;)

Guardiola pleacă de la Barcelona în plin scandal
Guardiola pleacă de la Barcelona în plin scandal

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 17 mai 2012 17:12

Ultimele zile ale lui Josep Guardiola pe banca Barcelonei sînt foarte tensionate. Aşa se susţine într-un material din ”El Mundo”, cotidian madrilen care pretinde că relaţia dintre antrenorul ”blaugrana” şi preşedintele Sandro Rosell s-a răcit brusc, ba între cei doi există un veritabil război rece.

Contrele au început cînd Pep i-a cerut lui Rosell să nu oficializeze instalarea ”secundului” Tito Vilanova în locul său decît după conferinţa de presă în carea avea să-şi anunţe plecarea. Deşi i-a promis, şeful din ”Camp Nou” nu s-a ţinut de cuvînt, iar numele viitorului antrenor al Barcelonei a fost dezvăluit chiar în timpul conferinţei.

Mai mult, susţine acelaşi ziar, Rosell ar fi început să negocieze cu Vilanova încă din ianuarie, cînd Guardiola nu decisese absolut nimic. Cu alte cuvinte, el a fost lucrat pe la spate şi a simţit asta. Aşa s-a detaşat foarte tare de Vilanova, lucru foarte evident la meciul cu Malaga, cînd nici nu l-a băgat în seamă.

După acel joc, Guardiola s-a dus în lojă la Rosell şi l-ar fi ameninţat: ”Voi pleca în linişte, fără declaraţii, fără interviuri şi fără să scriu cărţi. Dar dacă tu şi prietenii tăi mă atacaţi, pe mine şi pe ai mei, voi vorbi despre tot ce am de spus şi ştii ce vei auzi”.

Prietenii la care s-a referit Pep, indică tot ”El Mundo”, ar fi unii jurnalişti de la cotidianul catalan ”La Vanguardia”. În ultima perioadă, aceştia ar fi început să speculeze  că Guardiola renunţă la funcţie din cauza unei boli şi a relaţiei intime pe care ar avea cu unul dintre asistenţii săi!

În acelaşi context, fostul preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta, a afirmat că ”numirea lui Vilanova a fost o decizie de urgenţă, o soluţie de panică drept răspuns la plecarea lui Guardiola, ale cărei efecte trebuiau contracarate imediat. Vilanova e doar o variantă provizorie. Iar Pep nu a îndrăznit să meargă mai departe deoarece şefii lui nu aveau încredere că el poate face faţă schimbului de ciclu necesar echipei”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
albert01
albert01  •  17 Mai 2012, 11:25
Postat de red77 pe 17 Mai 2012, 09:29

deci sa intelegem toti pep ii ardea si la propriu si la figurat ( antrenamente ) . incep sa pricep de ce e messi usor cracanat !

prin Spania circula de mult timp informatia ca Pep ar fi pe invers,de mult,de foarte mult timp

albert01
albert01  •  17 Mai 2012, 11:20
Postat de valyomanyd pe 16 Mai 2012, 23:47

Chiar, cum o fi corect ? Tinand cont ca, capitala Spaniei este MADRID, nu MADRIL !!! Repet, nu ma pricep, cand si cand mai faceam lb. romana cu femeia de serviciu, asta cand venea profu' baut !!! ......:))

locuitorii Madridului se numesc "madrileños" suporterii Real Madrid se numesc "madridistas"

rsalexander
rsalexander  •  17 Mai 2012, 10:14
Postat de stelistro pe 17 Mai 2012, 03:47

LOGIC. NU TI-A LUAT PREA MULT TIMP SA CAUTI PE NET SI SA DAI COPY PASTE MORTII MAT8II DE RETARD,AT! SOOOOOOOOOOOOOGI PUUULLLAAA!

Esti un idiot ca ma-ta si ca tactu' si te dai mare ca urmezi traditia. Sper sa nu faci copii, ar fi pacat sa infestezi lumea cu prostia ta...

Vezi toate comentariile (63)
Comentează