INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Guardiola are un plan care face valuri pe piața transferurilor! Îl dă pe Leroy Sane pentru a-l aduce pe Mikel Oyarzabal

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 10:46

Pep Guardiola, managerul lui Manchester City, ar vrea să-l vândă cu 90 de milioane pe Leroy Sané (23 de ani) la Bayern Munchen și să-l cumpere cu 75 de milioane pe Mikel Oyarzabal (22 de ani), de la Real Sociedad.

La München, Niko Kovaci speră să-l aibă cât mai repede în lot pe Leroy Sané. „Am mare încredere că îl vom lua, dar nu e o afacere ușor de încheiat. Altfel, ar fi fost deja aici”, a declarat antrenorul lui Bayern pentru televiziunea germană ZDF.

Chiar dacă directorul general al clubului bavarez , Karl-Heinz Rummenigge, susține că „noi nu vom acționa ca niște nebuni în mercato”, internaționalul german al lui Man. City nu e departe de transferul pe „Allianz Arena”. Pentru 90 de milioane de euro. Adunând și salariul total al jucătorului, suma va depăși cu mult 100 de milioane.

La Manchester, Pep Guardiola și-a pregătit deja viitorul. În clipa în care Sané va pleca, managerul va achita clauza de reziliere a contractului pe care bascul Mikel Oyarzabal îl are la Real Sociedad: 75 de milioane de euro.

25 de goluri și 31 de assisturi are Leroy Sané în Premier League la City (contract până în 2021)

33 de goluriși 21 de pase decisive a adunat Mikel Oyarzabal în LaLiga la Sociedad (acordul expiră în 2024)

„Mercato s-a schimbat complet. Nu doar prețul transferurilor: 100 sau 120 de milioane nu mai sunt sume impresionante. Sunt îngrijorat de salariile jucătorilor. Griezmann va avea două cifre în dreptul milioanelor, iar Barcelona va plăti dublu cu tot cu taxe. Bayern nu va intra în această nebunie” Karl-Heinz Rummenigge, director general Bayern

Citește și:

Dani Alves, „momit” cu și mai multe trofee: „Ți-am văzut CV-ul, nu-i rău deloc!” :D

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
771545396317549
Eugen Iustin  •  29 Iulie 2019, 17:42
Postat de magic4ever pe 29 Iulie 2019, 13:15

Sane este fotbalist world class dar Guardiola nu suporta fotbalistii cu personalitate care mai comenteaza din cand in cand cum a fost si cazul lui Ibrahimovic...Sane a fost in primii 3 oameni ai lui City sezonul trecut cu 16 goluri si 18 pase de gol...

Daca te uiti la indicii din fifa, da, altfel, daca te uiti la meciuri si la ce face fotbalistul pe teren 90 de minute intelegi de ce nu a fost luat nici la mondial de selectionerul Germaniei.

daniels
daniels  •  29 Iulie 2019, 17:27

E binevenit la Bayern ...dar stai sa se facă și după aia ne bucuram!!! Pep mai are goange în cap dar nu cred ca îl da asa ușor! Poate o fi făcut copilul figuri sau poate Pep se simte dator fata de Bayern dar după ce se realizează ma bucur! Leroy era perfect pentru Bayern de când a plecat de la Shalke dar atunci City a dat mai mult .... nu știu dacă da Bayern banii ăștia!! Mi-as dori sa mai fie o aripa valoroasa pe lângă Koman și Gnabri dar ....o sa vedem ...

magic4ever
magic4ever  •  29 Iulie 2019, 13:15
Postat de Eugen Iustin pe 29 Iulie 2019, 12:58

Sane nu va ajunge top-class niciodată. Dacă după atâția ani nu știi să faci faza defensivă și nu joci pentru echipă, e clar.

Sane este fotbalist world class dar Guardiola nu suporta fotbalistii cu personalitate care mai comenteaza din cand in cand cum a fost si cazul lui Ibrahimovic...Sane a fost in primii 3 oameni ai lui City sezonul trecut cu 16 goluri si 18 pase de gol...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează