INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola către un fost fotbalist al Barcelonei: "Poate nu e corect să dezvălui, dar niciodată nu te voi ierta pentru asta!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 septembrie 2017 12:31

Într-un interviu acordat pentru BBC și realizat de Gary Lineker (56 de ani), Pep Guardiola (46 de ani) a povestit o întâmplare din vremea când era copil de mingi pe Camp Nou. 

Actualul antrenor al lui Manchester City și-a petrecut o bună parte din carieră la Barcelona, unde a jucat la toate echipele de juniori și a ajuns apoi la echipa mare. Când era doar un copil, Pep visa la un suvenir din partea jucătorilor săi preferați. Printre ei, Gary Lineker, care a evoluat pentru catalani între 1986-1989.

 

263 de partidea bifat Guardiola în tricoul Barcelonei (între 1990 și 2001), echipă pentru care a înscris 6 goluri

103 meciuria jucat Lineker la Barcelona (între 1986 și 1989), marcând 42 de goluri

"Știi, când tu jucai la Barcelona eu eram copil de mingi. Îți amintești? Pentru că eu îmi amintesc mereu ceva, poate nu e corect să dezvălui... Mereu îți ceream tricoul după meciuri și niciodată nu mi l-ai dat. Niciodată! Nu o să te iert în veci!", i-a spus Guardiola lui Lineker.

Actualul comentator sportiv a replicat: "Serios?! Acum mă simt foarte prost pentru că nu ți-am dat tricoul. De fapt, să știi că în perioada aia nu ne lăsau să dăm tricourile. Acum ai la dispoziție mai multe, dar atunci trebuia să folosești același tricou tot sezonul".

 

Marvellously enlightening Pep talk for next week's Premier League show. #pepguardiola

A post shared by Gary Lineker (@garylineker) on

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 14:50

Nu s-a vazut ca a avut astfel de traume in copilarie... Mare de tot acest Pep.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează