INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola despre Yaya Toure: "Este ca un jucător amator"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 04 februarie 2017 10:58

Pep Guardiola este impresionat de apetitul pentru fotbal pe care îl are Yaya Toure și crede că o să fie greu de înlocuit după ce va pleca de la echipă.

Antrenorul lui City a declarat că mijlocașul ivorian se antrenează precum un amator, deoarece iubește fotbalul.

Yaya Toure a fost foarte aproape de o despărțire de Manchester City în acest sezon, după ce a fost lăsat în afara lotului pentru Champions League. Agentul jucătorului a spus, la momentul respectiv, că Guardiola l-a umilit pe fotbalistul african.

Relația dintre cei doi s-a îmbunătățit după ce Toure a cerut scuze și a marcat două goluri în meciul cu Crystal Palace din noiembrie, la primul joc din actualul sezon pentru mijlocașul central.

Toure a fost trecut în cele din urmă pe lista de Champions League a echipei și a bifat 15 prezențe în tricoul "cetățenilor" în această stagiune.

"Calitățile lui Yaya sunt greu de găsit în fotbalul actual. El iubește să joace, este ca un amator. Îmi place asta. El foarte bine din punct de vedere fizic, are greutatea perfectă", a declarat Guardiola despre jucătorul lui.

Manchester City este pe locul cinci în Premier League, la 10 puncte distanță de liderul Chelsea. Formația pregătită de Guardiola primește, duminică, ora 15:30, vizita lui Swansea pe teren propriu.

sursa: goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează