INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Guardiola e varianta-șoc pentru naționala lui Messi și Aguerro! Ce salariu ar putea avea și cine îl va plăti

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 22:48

Pep Guardiola (47 de ani) tocmai a câștigat titlul cu Manchester City, însă ar putea pleca de pe banca formației din Anglia. O ipoteză surprinzătoare anunță că fostul tehnician al Barcelonei e pe lista Argentinei.

Pe lângă variantele vehiculate până în acest moment, pe listă a apărut și Pep Guardiola, variantă lansată de jurnalistul Pablo Cecchini, producător la televiziunea TN Deportivo.

Deși mai are contract până în 2021 cu City, Federația Argentiniană de Fotbal vrea să-i propună lui Pep un contract până după Mondialul din 2022. Salariul ar urma să fie de 12 milioane de dolari pe an.

Jumătate din această sumă va fi plătită de Federația Argentiniană de Fotbal, iar cealaltă de compania Torneos, care are drepturile TV pentru naționala Argentinei până în 2030.

"Kun" Aguero a mărturisit într-un interviu recent lucruri pe care le-a discutat cu Pep despre această posibilitate: "Voi nu m-ați contactat, dar mie mi-ar plăcea să antrenez naționala Argentinei", i-ar fi spus Guardiola atacantului de la City.

Un mare atu îl constituie și relația foarte bună pe care Pep o are cu Lionel Messi, pe care l-a avut ca elev la FC Barcelona. În plus, Guardiola a primit și acceptul lui Diego Maradona. Într-o discuție cu un jurnalist, acesta a dezvăluit un dialog pe care l-a purtat cu Pep: "Diego, tu mă vezi antrenând vreodată naționala voastră?", l-a întrebat Guardiola pe Maradona, iar răspunsul a fost categoric: "Da, sigur".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
vladutz13
vladutz13  •  05 Iulie 2018, 10:44

Ar fi interesant... pana la urma si antrenorii sunt un punct de atractie la nivel de cluburi. La Mondialul asta dpdv al antrenorilor nu prea sunt nume cunoscute...

fibra
fibra  •  05 Iulie 2018, 09:46

Cum apare o enormitate,cum sunteti primii care o publicati,iar daca nu exista vreuna,o fabricati voi fara pic de jena.

victor33
victor33  •  05 Iulie 2018, 08:08
Postat de tepesvlad2004 pe 05 Iulie 2018, 00:00

Daca vine Pep nu mai face Messi echipa. Argentina sezonul asta nu a avut antrenor, Messi dadea ordine cine sa joace si s-a vazut, o echipa fara antrenor nu face nimic orice jucatori ar avea.

Asta-i motivul pentru care nici la Simeone n-o sa se gandeasca nimeni prea curand.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close