INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

MANCHESTER CITY. Pep Guardiola și restul cluburilor din Premier League fac un apel disperat: „Avem nevoie de 5 înlocuiri”

Pep Guardiola. foto: Guliver/Getty Images
Pep Guardiola. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 11:50 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 12:10

PREMIER LEAGUE. Manchester și celelalte cluburi de top din Anglia s-au unit și cer în cor, cu voce tot mai apăsată și disperată, revenirea la sistemul cu cinci schimbări din finalul sezonului trecut. 

„Accidentările de natură musculară s-au înmulțit cu 47% față de campionatul anterior. Totul din cauza lipsei unei pregătiri corespunzătoare și a calendarului foarte aglomerat. Germania, Spania și restul ligilor au păstrat regula pentru a-și proteja jucătorii, doar la noi s-a decis să ne întoarcem la trei modificări. 

Trebuie să ne adaptăm la pandemie și cred că 100% cluburile vor vota să fim în rând cu restul Europei", declară Guardiola.  Și managerul lui United, rivala din Manchester a lui Pep, îi susține cererea.

Ole Gunnar Solskjær: „Cel mai dificil sezon din istoria Premier”

Nu înțeleg de ce ne-am întors la trei schimbări. E cel mai dificil sezon din istoria Premier League. Nu-mi vine să cred cum au votat cluburile contra jucătorilor proprii, a sănătății lor fizice și mentale. Avem nevoie de odihnă mai multă, uitați-vă la câte accidentări apar în fiecare etapă!", zice Ole Gunnar Solskjær, antrenorul lui Manchester United. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Guardiola, dorit înapoi la Barcelona de un candidat la șefia clubului! Antrenorul a dat acum răspunsul

Pelé i-a întors mesajul de felicitare lui Maradona: „Te voi susține mereu, marele meu prieten”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close