INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Guardiola, răspuns nemilos după ce a fost criticat de Evra și Berbatov: „Nu am văzut atitudinea și personalitatea de care vorbesc când îi distrugeam în finalele Champions League”

Pep Guardiola/ foto: Imago Images
Pep Guardiola/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 20:36 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 20:41

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul lui Manchester City, le-a răspuns într-un mod dur lui Dimitar Berbatov și Patrice Evra, după ce foștii jucători ai lui Manchester United l-au criticat, în urma eliminării „cetățenilor” din Liga Campionilor.

Manchester City a părăsit Champions League în semifinale, eliminată de Real Madrid. În retur, pe „Santiago Bernabeu”, echipa lui Guardiola conducea cu 1-0 în minutul 89, însă Rodrygo a reușit „dubla” în două minute și a trimis meciul în prelungiri. Benzema a marcat golul calificării din penalty, în minutul 94.

Cine l-a vrut cu orice preț pe Horațiu Feșnic la FC Voluntari - FCSB? Vassaras i-a șocat inclusiv pe subalternii săi!
LUPTA LA TITLU
Cine l-a vrut cu orice preț pe Horațiu Feșnic la FC Voluntari - FCSB? Vassaras i-a șocat inclusiv pe subalternii săi!

După eliminarea „cetățenilor”, Evra a declarat că „Pep Guardiola nu poate antrena jucători cu personalitate”, iar jucătorii lui Manchester City se gândesc doar la bani. Berbatov, fostul atacant, a considerat că fotbaliștii campioanei din Premier League nu au fost destul de concentrați.

Guardiola, răspuns dur pentru Evra și Berbatov

Pep Guardiola, care i-a învins pe Barbatov și Evra în finalele Champions League din 2009 și 2011, pe vremea când o antrena pe Barcelona, a declarat că nu a văzut prea multă atitudine și personalitate din partea celor doi în respectivele confruntări.

„Nu ai personalitate pentru că iei două goluri în două minute după ce ratezi numeroase ocazii? În ultimele 4 meciuri, am marcat 19 goluri. Asta nu denotă personalitate? Îmi pare rău, dar nu sunt deloc de acord.

Am jucat împotriva lor. Nu am văzut atitudinea de care vorbesc atunci când i-am distrus în finalele Champions League, când jucau la Manchester United. Personalitatea este ceea ce am arătat noi în ultimii 5 ani, la 3 zile, în fiecare competiție. 

Poate că Liverpool o să câștige toate trofeele, poate o să câștige doar  unul, dar eu nu o să zic că nu a avutr personalitate”, a declarat Guardiola, citat de Daily Mail.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Spalletti le răspunde fanilor care i-au furat mașina: „Anul viitor îmi iau rulotă”

Manchester City a dezvelit statuia lui Sergio Aguero » Sculptura, motiv de glume pentru internauți: „De ce seamănă cu Kroos?!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
melcul_furios
melcul_furios  •  14 Mai 2022, 16:38

Exact asta i-a reproșat și Ibra acum 12 ani, că e las și nu are personalitate. Guardiola confunda atitudinea cu performantele unei echipe - Berbatov a fost extrem de talentat și apreciat și Evra super serios, nu ai cum sa spui că Evra nu are personalitate pe când Alba, cel iubit de Guardiola e că o fetiță, cuminte și tăcut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează