INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Guardiola, replică acidă către o legendă a rivalei: "Acest băiat ar trebui să afle că munca mea e serioasă!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2018 17:18

Pep Guardiola l-a ironizat pe Gary Neville, care l-a criticat pe managerul lui Manchester City că nu a folosit decât 6 rezerve la meciul cu Burnley

Etapa trecută, City a făcut 1-1 la Burnley, Guardiola trecând doar 6 nume pe bancă. Accidentările nu i-au mai lăsat jucători pentru lista rezervelor. Și nu a vrut să ia nici juniori, a explicat el după aceea, cerându-le să evolueze la categoria lor de vârstă.

A fost însă criticat vehement de specialiști, mai ales de Gary Neville, fost fundaș dreapta la Man. United și la naționala Angliei, acum analist la Sky Sports. Care a descris printr-un singur cuvânt ceea ce crede de decizia lui Pep: "O glumă".

"Un prestigios analist"

Managerul liderului din Premier League n-a pierdut ocazia unei replici acide: "Acest băiat, acest prestigios analist, ar trebui să afle munca mea e serioasă. Nu e o glumă, niciodată nu a fost o glumă. E atât de serioasă. Mă gândeam că știe deja. A antrenat și el. E drept, cam puțin".

Neville, 42 de ani, a fost 4 luni pe banca Valenciei, fiind demis după ce a câștigat doar 3 din cele 17 meciuri jucate în LaLiga!

A cerut eliminarea retroactivă

Guardiola i-a trimis o scrisoare lui Mike Riley, șeful Comisiei de Arbitri. Cerându-i să protejeze "artiștii" din Premier League de tacklingurile sălbatice ale fundașilor adverși. Și, mai mult, să corecteze erorile arbitrilor, transformând retroactiv cartonașele galbene în roșii după ce analizează fazele la Comisie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează