INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Guardiola şi-a pierdut răbdarea cu Henry

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Tînărul Pedro, autor a 16 goluri pentru FC Barcelona în actuala stagiune, a cîştigat bătălia cu experimentatul Thierry Henry.

 

Atacantul francez şi-a pierdut din eficienţă, dar şi din determinare, o situaţie care îl face pe Josep Guardiola să-l excludă din planurile viitoarei stagiuni, aşa cum indică presa catalană. Pep cere responsabilitate, profesionalism şi orgoliu, ceea ce a văzut doar sporadic la francez. În schimb, Pedro l-a mulţumit cu fiecare apariţie. Pînă şi cifrele îi vin în ajutor. "Vîrful" de 23 de ani are o medie de 0,33 de goluri marcate pe meci, în timp ce Henry a rămas la o medie de doar 0,21. Totodată, Pedro înscrie o dată la 157,85 minute, iar Thierry - abia la fiecare 328, 66 minute.

 

Tentat de o experienţă în SUA, "cocoşul" a zis: "Nu contează dacă joc eu sau nu. Dacă echipa cîştigă, este foarte bine".

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (3)
 •  04 Martie 2010, 10:10

hahaha nu au stiu sa profite de poate cel mai bun atacant din ultimi 10-15 ani...probabil va reveni la arsenal unde ii este locul si apoi se va retrage.....come back the king...gunner4ever...

 •  02 Martie 2010, 21:29

sper ca revine la arsenal,unde este un idol! cand a plecat a spus ca merge la o echipa cu care sa castige trofee,a castigat,si acum revine acasa pe emirates

 •  02 Martie 2010, 21:27

cine dra cu va traduce articolele??ma si mir ca nu va scoate de pe saituri la cite prosti debitati.se stia de 5 luni ca va pleca la vara. nu pentru randament [e mult mai bun a pedro]. dar barca vrea sa ia ceva bani pe el.problema e ca pedro da randament doar 30 / 35 de minute si nu joaca constant. francezul alearga si ajuta mult in defensiva, iar cind nu joaca abidal se calca pe picioare cu maxwel care nu intra in combinati.joaca abidal,, henry titular daca nu....aici e o problema.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează