INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HAMBURG

Guerrero, cea mai mare amendă din istoria lui Hamburg. A lovit un fan cu o sticlă!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2010 00:00

Atacantul lui Hamburger SV, Paolo Guerrero, a primit cea mai mare amendă dictată vreodată de conducerea clubului german pentru faptul că a aruncat o sticlă în capul unui suporter care l-a insultat, informează AFP.

Cuantumul amenzii nu a fost specificat, dar e cuprins între 50.000 şi 100.000 de euro care urmează a fi destinaţi unor proiecte sociale.

"Ceea ce ne-a făcut să luăm această decizie este faptul că Paolo şi-a cerut scuze sincere şi faptul că în patru ani petrecuţi la Hamburg el nu a comis acte comparabile. Comportamentul lui este inacceptabil, dar cred că merită o a doua şansă"", a declarat preşedintele clubului din Hamburg, Bernd Hoffmann.

VEZI AICI GESTUL LUI GUERRERO

Incidentul a avut loc după egalul obţinut de Hamburger SV cu Hanovra (0-0), duminică, pe teren propriu, în etapa a 29-a a campionatului german.

Guerrero se pregătea să intre la vestiare, când a fost insultat de un spectator din tribună, care i-a cerut să se întoarcă în ţara lui.

Potrivit imaginilor difuzate de canalul de televiziune Sky Germania, atacantul, revenit după şapte luni de absenţă din cauza unei accidentări, a aruncat sticla pe care o avea în mână în direcţia suporterului, acesta fiind lovit la cap.

Suporterul în cauză, care nu a fost rănit în urma acestui gest a lui Guerrero, a decis să nu depună plângere împotriva jucătorului. Atacantul peruan îi va prezenta personal scuze fanului la sfertul de finala din Liga Europa, de joi, cu Standard Liege, a precizat clubul din Hamburg.

"Ceea ce am făcut nu este deloc în regulă, a fost o mare greşeală şi îmi pare foarte rău", a spus jucătorul peruan, citat într-un comunicat postat de gruparea germană.

Guerrero, al cărui contract cu Hamburger SV expiră la sfârşitul sezonului, ar putea ajunge în faţa Comisiei de Disciplină a Federaţiei Germane de Fotbal, riscând o suspendare.

Mediafax

VEZI AICI GESTUL LUI GUERRERO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează