INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Gură de aer pentru Dorinel Munteanu » Gigel Bucur, gol şi assist în Kuban - Terek, 3-1

Articol de - Publicat miercuri, 25 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 25 septembrie 2013 20:27

FC Kuban, echipa antrenată de Dorinel Munteanu a învins cu 3-1 pe Terek Gronzîi, club la care sunt legitimaţi foştii jucători ai Petrolului, Grozav şi Bokila.

Terek a început meciul în forţa şi pericolul a venit din primul minut cînd cecenii au ameninţat cu două şuturi consecutive poarta lui Belenov, ultimul venit de la Aissati fiind deviat în corner. Almeida a executat, iar Mauricio a reluat în poartă, aducîndu-i pe cei de la Groznîi în avantaj (2).

Avantajul a ţinut doar 4 minute, atunci cînd Gigel Bucur a egalat cu un şut din prima, după o pasă peste apărare trimisă de Kozlov. Echipa lui Dorinel Munteanu a trecut la cîrma jocului, iar şansele de gol ale celor de la Kuban au venit tot de la Gigel Bucur (10, 21).

Meciul a avut ritm, echipa mai periculoasă fiind Kuban. Cei de la Terek au replicat prin Almeida (35), dar majoritatea acţiunilor ofensive ale cecenilor s-au oprit la marginea careului, unde aştepta izolat unicul vîrf, Ailton Almeida.

Cei de la Kuban au intrat în avantaj la cabine, după reuşita lui Ibrahima Balde, care a şutut puternic din marginea careului, după o pasă perfectă primită de la Gigel Bucur (44).

Startul reprizei secunde i-a aparţinut tot echipei conduse de Dorinel Munteanu. Kozlov a şutat în plasa laterală (52), Gigel Bucur a ratat după o acţiune personală superbă (58).

Cei de la Terek au ratat o ocazie imensă în minutul 59, cînd Almeida a şutut în Belenov, iar fundaşii de la Kuban au îndepărtat pericolul. Liniştea a venit pentru Dorinel în minutul 66, cînd Xandao a marcat cu o lovitură de cap, după un corner executat de Reame, ducînd scorul la 3-1.

Grozav a intrat la Terek în minutul 67, iar Bokila a jucat din minutul 74. Terek rămâne cu doar 3 puncte în cele 10 etape jucate în prima ligă rusă, iar zvonurile conform cărora Yuri Krasnozhan va fi înlocuit prind din ce în mai mult contur. Presa rusă speculează că noul antrenor de la Terek va fi ales dintre Andrey Kobelov şi Vait Talgaev. Kobelov a antrenat Dinamo Moscova între 2006 şi 2010, iar apoi a stat pe banca celor de la Krylia Sovetov, iar Talgaev a mai stat pe banca celor de la Terek în 2003 şi 2007.

Echipele folosite:

FC Kuban: Belenov - Bugaev, Reame, Armaş, Kozlov - Sosnin (Dealbert 76'), Fidler - Popov, Bucur (Bueno 82'), Tsoraev (Khubulov 85') - Balde

Terek Groznîi: Gorodov - Utsiev, Radko, Ferreira (Tagilov 51'), Jatcenko - Adilson, Mauricio - Ivanov (Grozav 67'), Aissati, Lebedenko (Bokila 74') - Ailton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
vladutz13
vladutz13  •  25 Septembrie 2013, 22:22

S-au dus la foarte bine Grozav si Bokila!!! Pentru un salariu ceva mai mare si-au distrus carierele... Abia astept sa-i vad la anul cum joaca in B :)

tripp
tripp  •  25 Septembrie 2013, 21:37

ce pa_na_rame de ziaristi, pe cine d_ra_q intereseaza campionatul rusiei? mai bine ar face analizele astea ,,in amanunt,, in campionatele adevarate din europa sau in divizia miticeasca....ziaristi de 2 bani....

drimmero
drimmero  •  25 Septembrie 2013, 20:17
Postat de drimmero pe 25 Septembrie 2013, 20:14

site de 2 parale asta seara se joaca meciuri din Capital One Cup in Anglia printre care se numara si un Manchester United - Liverpool. pe cine credeti voi ca intereseaza Kuban Krasnodar? inteleg ca sunteti o televiziune parlita care nu isi permita sa transmita asa ceva dar macar sa acordati importanta cuvenita unor asemenea meciuri pe site-ul asta al vostru pe care il declarati site de sport.

in meciul din seara asta se va consemna revenirea lui Luis Suarez la Liverpool dupa suspendarea de 8 etape dar voi o ardeti cu Breaking News- circ ieftin cu MM

Vezi toate comentariile (4)
Comentează