INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NORVEGIA

Selecționerul Norvegiei, încântat: „Haaland e ca Messi și Ronaldo”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 07 septembrie 2020 11:43 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 11:52

Lars Lagerbäck are cuvinte mari despre Erling Haaland: „Sunt în fotbal de mult timp și nu am mai văzut un jucător atât de bun la vârsta lui. A devenit deja un fotbalist de clasă mondială”.

Meciul trecut, 1-2 cu Austria, a fost primul pierdut acasă de Norvegia în ultimii patru ani, dar selecționerului Lars Lagerbäck i-a mai trecut supărarea, pentru că tânărul Erling Haaland, 20 de ani, a înscris primul său gol la națională.

„Haaland, ca Messi și Cristiano”

Marea revelație a sezonului trecut în Europa îl impresionează pe antrenorul în vârstă de 72 de ani. „Sunt în fotbal de mult timp și, cu excepția lui Messi și Cristiano Ronaldo, nu am mai văzut un jucător atât de bun la vârsta lui", a declarat Lagerbäck.

Tehnicianul suedez este convins: „Haaland e unic. A devenit deja un fotbalist de clasă mondială. Poate fi și mai bun. Totul e să evite accidentările”.

44 de goluri și 10 assisturia avut Erling Haaland sezonul trecut (40 de meciuri) în toate competițiile la RB Salzburg și Borussia Dortmund

Pe 11 octombrie, vârful Borussiei Dortmund va juca și împotriva "tricolorilor". La Oslo, în Nations League. Anul trecut, în preliminariile Euro, am întâlnit de două ori Norvegia (2-2 și 1-1), dar Haaland nu a fost în lot. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Barcelona ar putea primi o nouă lovitură! Jorge Mendes a apărut în peisaj, iar starul catalanilor ezită: „Toată lumea întreabă de el”

Ibrahimovici, atac dur împotriva selecționerului Suediei: „Incompetenții sufocă fotbalul suedez!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
emil1986
emil1986  •  07 Septembrie 2020, 12:34

Corect, deja un mare jucator, desi abia a implinit 20 de ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează