INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Erling Haaland, lângă Lewandowski? Bayern a pus ochii pe vedeta rivalei: „Lucrurile se pot mișca foarte repede în fotbal”

Robert Lewandowski și Erling Haaland FOTO Imago
Robert Lewandowski și Erling Haaland FOTO Imago

Articol de - Publicat luni, 08 martie 2021 15:22 / Actualizat luni, 08 martie 2021 16:12

Bayern Munchen a învins Borussia Dortmund, scor 4-2, în runda #24 din Bundesliga, iar Hans-Dieter Flick l-a lăudat pe Erling Braut Haaland (20 de ani), care a marcat o „dublă” în „Der Klassiker”.

Borussia Dortmund a condus cu 2-0 pe Allianz Arena, după două goluri marcate în 10 minute de „bestia” Erling Haaland, dar Bayern a revenit pe tabelă prin hat-trick-ul lui Robert Lewandowski și golul înscris de Leon Goretzka. Trupa lui Hans Flick s-a impus cu 4-2 și a câștigat episodul cu numărul 129 din „Der Klassiker”.

Hans Flick, impresionant de Erling Haaland: „Lucrurile se pot mișca foarte repede în fotbal”

„El este un jucător care poate juca la orice echipă de top. Este ceea ce îl face să iasă în evidență, desigur. În ceea ce privește viitorul, nimeni nu poate cunoaște ce se va întâmpla. Lucrurile se pot mișca foarte repede în fotbal. De aceea, nu sunt deloc îngrijorat de asta. Multe lucruri sunt posibile în viață și nu poți exclude nicio variantă. Dar aici vorbim despre viitor și el are contract pe termen lung cu Dortmund”, a declarat Hans Flick pentru Sky Germania, despre posibilul transfer al lui Haaland la Bayern.

Haaland, pe urmele lui Lewandowski?

Transferul lui Haaland la rivală n-ar fi primul șoc în Bundesliga. Înainte de returul sezonului 2013/14, Robert Lewandowski a intrat în ultimele șase luni de contract cu Borussia Dortmund și a semnat un contract cu Bayern Munchen. În vara lui 2014, a ajuns gratis pe Allianz Arena, iar în acest moment a atins cota de 283 de goluri marcate în 322 de partide pentru Bayern Munchen.

16 trofeea câștigat Robert Lewandowski cu Bayern Munchen: 6 Bundesliga, 4 Supercupe ale Germaniei, 3 Cupe ale Germaniei, 1 Champions League, 1 Supercupă a Europei, 1 Campionat Mondial al Cluburilor

Erling Haaland a început să atragă atenția marilor cluburi ale Europei încă din sezonul 2017/2018, când evolua în Norvegia, țara sa natală. Atacantul lui Dortmund a înscris 45 de goluri în cele 46 de partide de când a ajuns la Dortmund, în ianuarie 2020. Conform publicațiilor din Germania, „minunea blondă scandinavă” are o clauză în contract de aproximativ 80 milioane de euro, care poate fi activată în vara lui 2022.

110 milioane de €este cota de piață a lui Erling Haaland, conform Transfermarkt

11 pase decisivedecisive a oferit Erling Haaland de când a ajuns la Borussia Dortmund, pe lângă cele 45 de goluri marcate

6 goluriîn 7 selecții are Erling Haaland la echipa națională a Norvegiei. A reușit un hat-trick cu România, în victoria cu 4-0 de la Oslo

VIDEO. Cei mai buni jucători care au evoluat pentru Bayern Munchen și Borussia Dortmund

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Echipa lui Răzvan Marin a egalat la ultima fază a meciului » Notele primite de internaționalul român în presa din Italia

Argintul viu al lui Juventus » În cine își pune Andrea Pirlo speranțele de calificare în sferturile Ligii: „E fundamental pentru noi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează