INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

Hagi către jucători: "Eu am intrat în istorie cu acest echipament, dar prin succesele mele"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 decembrie 2010 00:00

Tehnicianul formaţiei Galatasaray, Gheorghe Hagi, şi-a certat jucătorii, duminică, spunându-le că sunt ca nişte fantome pe teren, că nu trebuie să creadă că au locul garantat şi că la meciul cu Genclerbirligi, scor 0-2, au intrat în istorie, informează presa turcă.

"Sunteţi ca nişte fantome pe teren. Să nu credeţi că aveţi locul garantat. Vor exista surprize foarte mari", le-a spus Hagi fotbaliştilor, conform cotidianului Hurriyet.

Potrivit  Milliyet, Hagi a avut un discurs de 15 minute înaintea antrenamentului de duminică, programat de el deşi în mod normal Galatasaray avea o zi liberă după fiecare meci.

"Vă daţi seama că la meciul cu Genclerbirligi aţi intrat în istorie. Jucaţi la Galatasaray dar aveţi o atitudine indiferentă. Eu am intrat în istorie cu acest echipament, dar prin succesele mele. Acum am intrat în istorie ca antrenorul unei astfel de echipe. Mai avem o săptămână, poate până atunci veţi înţelege valoarea acestui echipament", a mai spus tehnicianul conform Mediafax.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
cristianosteaua
cristianosteaua  •  13 Decembrie 2010, 17:47

Gica..le explica lu Baros si Kewell ce mare si tare a fost el la Galatasaray intr-o echipa in care stralucea Jardel si alaturi de niste jucatori care jucau toti pe el. Spre deosebire de cei 2 mai sus mentionati Hagi nu a reusit sa castige Liga Campionilor iar asta ar trebui sa-l faca totusi sa inteleaga ca unei echipe a carei vedeta este Arda Turan iar acesta joaca ca Nicolita altfel spus nimic...nu poate sa se bata cot la cot cu brazilienii si portughezii rivalelor. Hagi esti 0 ! Pricepe odata!

madalin79
madalin79  •  13 Decembrie 2010, 16:14

Nenea Hagi...nu aveti treaba cu antrenoratul...sa fim realisti!!!...Mare fotbalist..genial...dar ca antrenor nu reprezinti nimic!....rezultatele o spun...nu eu!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează