INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

Hagi se simte atacat de presa din Turcia: "Prin ştirile lor, unii vor să mă lovească"

Hagi nu este într-o situaţie foarte confortabilă la Galatasaray
Hagi nu este într-o situaţie foarte confortabilă la Galatasaray

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 16:39

Gică Hagi a vorbit astăzi la conferinţa de presă despre ultimele noutăţi de la Galatasaray. Tehnicianul român e de părere că echipa sa este pe un drum bun, dar mai sînt multe de pus la punct.

Criticat în presa din Turcia în ultima vreme pentru că nu are o relaţie foarte bună cu jucătorii, Hagi a vrut să lămurească această problemă. "Am păstrat o bună relaţie cu toată lumea şi am arătat respect întotdeauna. "Prin ştirile lor, unii vor să mă lovească". Nu vreau să fac alte comentarii la adresa lui Misimovici", a declarat Hagi.

"SĂ FIM UNIŢI"
Conştient de faptul că situaţia actuală a lui Galatasaray nu este una care să îi mulţumească pe fani, Hagi are încredere în jucătorii lui.
"Dacă sîntem uniţi, atunci vom fi puternici. Acum situţia nu este una satisfăcătoare, sînt multe de făcut.  Echipa merge bine, muncim întotdeauna, dar avem nevoie de o victorie în deplasare".

ÎNCEPE RECONSTRUCŢIA
Hurryet a scris zilele trecute că echipa antrenată de Hagi e dispusă să se despartă de patru jucători importanţi în încercarea de a reconstrui echipa pentru sezonul viitor.

Lucas Neill. Jucătorul venit de la Everton, şi care s-ar putea întoarce în Premier League.
Harry Kewell. Australianul care are mai multe oferte de la cluburile din Arabia Saudită.
Misimovici. Jucătorul venit în vară şi care nu a reuşit să se adapteze.
Insua. Venit de la Liverpool, fundaşul e dorit înapoi în Anglia la West Ham.

"Prima mea regulă este să arăţi respect pentru profesie. Nu mă văd un mare profesor. Fotbalul e un joc. Cum te antrenezi, aşa vei juca" - Gică Hagi

"O echipă de succes se construieşte în 2-3 ani, a spus-o şi Van Gaal. Echipa cîştigătoare a lui Galatasaray s-a format la fel. Lucrurile mari se fac în timp" - Gică Hagi

"Hagi a fost mare ca fotbalist, dar ca antrenor este zero" - Misimovici

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
justitiarul
justitiarul  •  25 Februarie 2011, 16:57

Gicuta,asta e viata...in tara,presa scrie doar despre steaua,si ea loveste in alte echipe ...si tu stii bine asta..in Romania,presa scrie zilnic despre cei care nu sunt pe podium la ora actuala...in Turcia este altfel...dar tu esti obisnuit cu laudele...jos palaria ca jucator,te voi respecta mereu...ca antrenor...lasa-te!!!

sake86
sake86  •  25 Februarie 2011, 16:54

CE AU CU EL ? CA-I ANTRNOR BUN!! :-)

rorika
rorika  •  25 Februarie 2011, 16:35

Harry Kewell. Australianul care are mai multe oferte de la cluburile. ,atat ? :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează