INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Hakan Sükür e șofer pe UBER în America și vinde cărți! A plecat din Turcia din cauza președintelui Erdogan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 19:53

Hakan Sükür (48 de ani), plecat din Turcia în SUA din cauza regimului condus de Tayip Recep Erdogan, a ajuns șofer pe UBER. 

Sükür, fostul coleg al lui Gică Hagi și Gică Popescu la Galatasaray, face de toate. Dacă acum doi ani era coacționar la o cafenea din Palo Alto, California, mai nou e șofer pe UBER, la Washington DC, și vinde cărți. Visul său este însă să se întoarcă într-o bună zi acasă, la Istanbul, și să pună pe picioare o Academie de fotbal. 

Hakan Sukur are mandat de arestare pe numele lui în Turcia 

În 2016, pe numele lui Hakan Sukur a apărut un mandat de arestare. El a fost acuzat că îl susține pe Fethullah Gulen, omul care s-a aflat în spatele puciului din iulie 2016, împotriva lui președintelul Erdogan. 

Acesta a plecat în SUA, dar familia lui nu a scăpat de probleme. Selmet Sukur, tatăl fostului atacant, a fost arestat, fiind acuzat de „apartenență la o organizație teroristă armată”. A fost eliberat în noiembrie 2016, din cauza unor probleme de sănătate, și pus în arest la domiciliu. Procesul acestuia continuă și acum. 
 

Hakan Șukur s-a retras din fotbal în 2008 și a intrat în politică. De-a lungul carierei, Șukur a jucat la Galatasaray, Inter Milano, Parma și Blackburn. La naționala Turciei a strâns 112 meciuri și a marcat 51 de goluri. Cu formația turcă, Șukur a câștigat Cupa UEFA, în sezonul 1999-2000, alături de Hagi și Popescu, iar cu naționala Turciei a terminat pe locul 3 la CM 2002. 

Citește și:

EXCLUSIV Ladislau Boloni, dezvăluiri în PREMIERĂ: „Vreau să-l iau pe Răzvan Marin, am încercat și cu Radu și Pușcaș” + e nemilos cu Florinel Coman!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
red77
red77  •  14 Ianuarie 2020, 06:47

Numai ninel 1x2 îl lauda pe erdogan. Cam nostalgic ninel asta

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  14 Ianuarie 2020, 06:11

Numai ai nostri vor toti ba antrenori , ba conducatori de club , ba ministri, ba consilieri prezidentiali si asta cu toate ca nici macar lb romana nu o stapanesc !!!!!!!!Se pare ca turcii ne-au luat-o si aici inainte !!!!!!

hhannibal
hhannibal  •  13 Ianuarie 2020, 22:36
Postat de spineshivers pe 13 Ianuarie 2020, 21:49

Cum sa nu conteze? Un articol trebuie sa raspunda la niste intrebari de baza: cine?, ce?, cand?, unde?, cum? si de ce? Altfel e blog, nu articol profi. Dupa se plang ca scade tirajul presei scrise. Cu "articole" de-astea abreviate vor cititori si platitori? De unde cerere daca nu e oferta serioasa? Asta cu Washington nici macar nu e cea mai grava. Nici macar nu spune de ce a ajuns in situatia asta la cati bani a castigat. Trebuie sa intri pe un site strain sa afli lucrul asta.

Scrie DC...au modificat?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează