INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Haos în Portugalia: Iker Casillas și impresarul lui Ronaldo, suspectați de spălare de bani!

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2020 12:44

Jorge Mendes (54 de ani), agentul lui Cristiano Ronaldo (35) și al lui Jose Mourinho (57), are probleme cu justiția în Portugalia. E implicat într-un scandal de spălare de bani și fraudă fiscală în care apare, printre alții, și Iker Casillas (38). 

Conform dezvăluirilor hacker-ului Rui Pinto în „Football leaks”, Parchetul General se află în prezent în prima fază de investigare a unei operațiuni majore pentru a descoperi ceea ce ar putea fi o spălare de milioane de euro!

Inspectorii statului au percheziționat mai multe dintre proprietățile lui Jorge Mendes, dar și societatea pe care acesta o deține. Fiscul cercetează dacă Jorge Mendes a modificat sumele operațiunilor efectuate, astfel încât să fraudeze statul. Se spune că poliția a căutat documente referitoare la contractele privind drepturile de imagine. 

Ultimul transfer important realizat de Jorge Mendes a fost cel al lui Bruno Fernandes (25 de ani), mijlocașul portughez ce a fost achiziționat de Manchester United de la Sporting Lisabona, în schimbul sumei de 55 de milioane de euro. 

De asemenea, locuința lui Iker Casillas (38 de ani) a fost percheziționată de autoritățile portugheze. Jackson Martinez (33 de ani), Maxi Pereira (35 de ani) și Danilo Pereira (28 de ani) sunt doar alți fotbaliștii cunoscuți intrați și ei în vizorul Fiscului. 

În decursul zilei de ieri, după cum a anunţat Correio da Manhã, operaţiunea numită „Ofsaid” a vizat sediile marilor echipe din Portugalia: Sporting, Porto, Benfica și Braga. 

S-au efectuat în total 76 de precheziţii, inclusiv la societăţi, case de avocatură şi impresari sau agenţii de intermediere, pentru a găsi probe vizând sustragerea de la plata impozitelor la stat începând din 2015.

CITEȘTE ȘI:

FCSB - CRAIOVA // Plan dejucat! Profită Craiova » Cum voia Dan Petrescu să-i dea lovitura de grație rivalei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează