INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE - BOCA JUNIORS, DUMINICĂ, 21:30

Haos total înainte de River - Boca! Președintele lui River șochează: "Am primit 300 de amenințări cu moartea"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 11:32

După 2-2 în prima manșă, River Plate și Boca Juniors joacă duminică, de la 21:30, în returul finalei Copei Libertadores. Meciul se joacă la Madrid, pe stadionul "Santiago Bernabeu" și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Galben-albaștrii au apelat la TAS, cerând să câștige Copa Libertadores la "masa verde", după incidentele din 24 noiembrie, dar aproape sigur răspunsul va fi negativ, iar returul finalei se va juca pe teren.

Președintele lui River, Rodolfo D'Onofrio, se teme pentru viața lui. Barras bravas, violenții ultrași argentinieni, nu acceptă nicio decizie care să-i afecteze.

"Când am sugerat că trebuie să îndepărtăm acești oameni agresivi de stadion, au acționat împotriva mea", a declarat liderul roș-albilor în interviul din Marca. "Am fost amenințați cu moartea, și eu, și membrii familiei mele. Aș putea să vă arăt telefonul. Numai în ultimele zile am primit trei sute de amenințări cu moartea de la fanii Bocăi. Am reușit totuși să aflu niște numere de telefon și îi voi chema la tribunal pe cei care m-au amenințat". 

"E fotbal, e doar un joc, nu e vorba de viață și moarte. Și River, și Boca reprezintă pasiunea argentinienilor pentru fotbal, acest meci nu înseamnă violență" Rodolfo D'Onofrio, președinte River

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  08 Decembrie 2018, 12:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează