INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DARMSTADT - BAYERN 2-5

Moment horror pentru Harry Kane: „Nu vrem să riscăm cu el. Există un motiv de îngrijorare”

Harry Kane intră în coliziune cu bara, în meciul lui Bayern de la Darmstadt / Foto: Imago
Harry Kane intră în coliziune cu bara, în meciul lui Bayern de la Darmstadt / Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2024 09:42 / Actualizat duminica, 17 martie 2024 10:44

Harry Kane este incert pentru amicalele Angliei cu Brazilia și Belgia, după ce, la 5-2 cu Darmstadt, atacantul lui Bayern s-a lovit de stâlpul porții.

Îngrijorare pentru Harry Kane la Munchen, dar și la Londra. Autorul unui gol la 5-2 cu Darmstadt, atacantul lui Bayern a trebuit să fie schimbat în minutul 82, din cauza unei accidentări serioase.

Antrenorul din Superligă șochează: „N-am văzut salariul din noiembrie!”
SITUAȚIE
Antrenorul din Superligă șochează: „N-am văzut salariul din noiembrie!”

Harry Kane s-a lovit violent de bară

Internaționalul englez, 30 de ani, a vrut să reia în poartă un balon venit din „transversală”, însă a alunecat și s-a lovit violent de bară. Iar glezna sa stângă nu arată bine.

„Și-a prins glezna în plasa porții și și-a răsucit-o. Medicii i-au pus gheață. Bineînțeles că nu există încă un diagnostic, trebuie să așteptăm și să vedem”, a explicat antrenorul Thomas Tuchel la conferința de presă de după meci.

Thomas Tuchel: „Nu arăta bine. El nu este unul care să ceară schimbarea”

Tuchel speră să nu fi fost decât șocul impactului, însă „nu arăta bine. De obicei, el nu este unul care să ceară schimbarea. Când Harry iese, există întotdeauna un motiv de îngrijorare”.

Kane a fost înlocuit după îngrijirile primite (82), iar directorul sportiv al lui Bayern, Christoph Freund, l-a avertizat pe selecționerul Angliei, Gareth Southgate: „Nu vom risca nimic cu el”. Atacantul este pe lista lui Southgate pentru amicalele cu Brazilia, de sâmbătă, și cu Belgia, programat săptămâna următoare.

Harry Kane a stabilit un nou record personal

Cu golul înscris la Darmstadt, al 31-lea în Bundesliga după 26 de etape, Kane a stabilit un nou record personal. Cel anterior vine din sezonul trecut, când internaționalul englez a marcat 30 de goluri în 38 de meciuri din Premier League pentru Tottenham.

El mai are 8 etape la dispoziție pentru a doborî un alt record, cel all-time stabilit de Robert Lewandowski, tot în tricoul lui Bayern: 41 de reușite în Bundesliga.

Pavlovic este și el incert pentru naționala Germaniei

Și încă ceva. Bayern a mai pierdut sâmbătă un jucător important. Este vorba despre Aleksandar Pavlovic, care a suferit o comoție puternică, într-un duel aerian cu Vilhelmsson (58).

Mijlocașul tocmai convocat de selecționerul Julian Nagelsmann la reprezentativa Germaniei a acuzat șocul și a fost înlocuit imediat. Și el este incert acum pentru următoarele acțiuni ale naționalei.

Mai puteți citi:

Postecoglou, întrebat frontal: „Cum s-a descurcat Drăgușin?” » Răspunsul fără echivoc al antrenorului lui Spurs

Ianis Hagi a fost pe teren 35 de minute în Bilbao - Alaves » Nota primită de la spanioli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează