INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RECORDURI

Harry Kane, de neoprit la naționala Angliei » A înscris din nou și a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria țării

Harry Kane (28 ani) a înscris în meciul amical împotriva Elveției, câștigat de Anglia, scor 2-1, și a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria naționalei „Albionului”, cu 49 de reușite.
Harry Kane (28 ani) a înscris în meciul amical împotriva Elveției, câștigat de Anglia, scor 2-1, și a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria naționalei „Albionului”, cu 49 de reușite.

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 23:09 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 23:09

Harry Kane (28 ani) a înscris în meciul amical împotriva Elveției, câștigat de Anglia, scor 2-1, și a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria naționalei „Albionului”, cu 49 de reușite. Doar Wayne Rooney are mai multe goluri înscrise pentru Anglia, 53.

Atacantul lui Tottenham a ieșit din nou în evidență la națională, de data aceasta împotriva Elveției, într-un amical desfășurat pe stadionul Wembley.

Harry Kane a devenit al doilea marcator din istoria Angliei

Chiar dacă Elveția a deschis scorul încă din minutul 22, prin Embolo, jucătorul Borussiei Mönchengladbach, Anglia a revenit în meci, izbutind să aducă fericire suporterilor prezenți pe stadionul din Londra. 

Golul egalizator a venit chiar înainte de finalul primei reprize, atunci când fundașul stânga al lui Manchester United, Luke Shaw, a înscris cu un șut foarte frumos din marginea careului. 

Harry Kane a adus victoria în minutul 78, atunci când superstarul englez a transformat fără emoții un penalty. Prin acest gol, Kane a ajuns la 49 de reușite în tricoul Angliei, cu unul mai mult decât a marcat Gary Lineker și la egalitate cu Sir Bobby Charlton.

Harry Kane, șanse foarte mari să devină marcatorul all-time al naționalei Angliei

Wayne Rooney rămâne în continuare liderul acestui clasament. Fostul mare atacant al lui Manchester United a înscris de 53 de ori pentru reprezentativa țării sale, însă Harry Kane are abia 28 de ani și este, fără discuții, titularul incontestabil al postului de atacant pentru trupa antrenată de Gareth Southgate.

Un alt aspect important este numărul relativ mic de meciuri de care a avut nevoie Harry Kane pentru a înscrie cele 49 de goluri: doar 68. Comparativ, Wayne Rooney a marcat de 53 de ori, însă i-au trebuit 120 de apariții în tricoul Angliei.

100 de milioane de euroeste cota de piață a lui Harry Kane, conform Transfermarkt.com

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Leipzig vrea să renunțe la un fotbalist pretențios: „A cerut struguri în timpul masajelor de refacere”

Mbappe îl amenință pe Florentino Perez » Care este planul superstarului francez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează