INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Harry Kane, oferit lui Real Madrid » Tottenham vrea să-l împiedice să plece în vară la o rivală din Premier League

Harry Kane, oferit lui Real Madrid. Foto: Imago Images
Harry Kane, oferit lui Real Madrid. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 13:56 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 15:30

Tottenham nu vrea să întărească o rivală din Premier League și se gândește să-l vândă la vară la Real Madrid pe atacantul Harry Kane (29 de ani). Echipa poate primi, în afara banilor, și un jucător la schimb, pe Eden Hazard (32).

Internaționalul englez mai are doar un sezon contact cu Tottenham și londonezii nu vor să-l piardă gratis la anul, așa că iau în calcul să-l vândă în această vară. Cotat pe Transfermarkt.de la 90 de milioane de euro, atacantul de 29 de ani e curtat de mai multă vreme de Manchester United, care duce lipsă de un vârf cu calitățile sale.

Doar că șefii lui Spurs nu vor să întărească o rivală din Premier League și le-ar conveni să-și găsească un client în afara Angliei. Cotidianul catalan Mundo Deportivo scrie că Harry Kane ar fi fost oferit recent lui Real Madrid!

Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor » Ce se întâmplă cu Ianis Hagi
ROMÂNIA
Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor » Ce se întâmplă cu Ianis Hagi

Harry Kane, rival pentru Karim Benzema

Sursa citată mai susține că gruparea blanco s-a arătat interesată de transfer, în condițiile în care ar putea avea astfel în lot o alternativă de top la Karim Benzema. Și are nevoie de întăriri în ofensivă, după un sezon dezamăgitor, în care n-a cucerit decât Cupa Regelui, a ratat titlul și a fost eliminată în semifinalele Ligii de Manchester City. 

Tottenham l-ar putea primi la schimb și pe Eden Hazard, belgianul de 32 de ani de care campioana Europei dorește să scape, transferul de la Chelsea fiind o afacere cât se poate de proastă, scrie The Sun.

Harry Kane n-a cucerit niciun trofeu în carieră

Kane a mai fost pe lista lui Real și acum nouă ani, când a fost promovat de la Academie, dar atunci tânărul vârf a preferat să rămână la echipa care l-a format. Cu prețul de a nu fi câștigat niciun trofeu, deși este unul dintre cei mai valoroși golgheteri din lume. 

Pe care Manchester United „ține cu dinții și unghiile să îl cumpere în această vară pentru a-i face lui Erik ten Hag un lot solif cu care să atace titlul în sezonul viitor”, dezvoltă subiectul The Sun. 

278 de goluriși 64 de assisturi are Harry Kane pentru Tottenham în 434 de meciuri în toate competițiile

Dacă nu vor reuși cu căpitanul lui Spurs, „Diavolii Roșii” vor încerca fie cu Victor Osimhen, de la Napoli, fie cu Dusan Vlahovic, de la Juventus, care e probabil să fie mai scumpi decât Kane.

Citește și:

Top 4 stabilit în Premier League » Liverpool a ratat Liga Campionilor

Mohamed Salah, devastat după ce Liverpool a ratat Liga Campionilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cobra
cobra  •  26 Mai 2023, 15:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  26 Mai 2023, 15:18

Vlahovic este alegerea perfecta.

gazistu
gazistu  •  26 Mai 2023, 14:33

KANE.... SAU OSIMEN... in nici un caz, vlahovic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează