INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Viitorul lui Harry Kane pare decis! Verdictul patronului: „Vinde-l dacă refuză să prelungească!”

Viitorul lui Harry Kane pare decis. Foto: Instagram
Viitorul lui Harry Kane pare decis. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 12:33 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 12:33

Proprietarul lui Tottenham, Joe Lewis, i-a transmis președintelui Daniel Levy că nu vrea să piardă bani cu Harry Kane (29 de ani). Și trebuie vândut dacă nu vrea să-și prelungească acordul scadent în 2024. Atacantul englez a informat deja clubul că s-a înțeles cu Bayern și dorește să plece: „Acum sau vara viitoare”. Manchester United ar putea reveni la negocieri, însă doar dacă londonezii își reduc din pretenții.

Proprietarul lui Tottenham, Joe Lewis, nu acceptă ideea de a-l pierde pe Harry Kane gratis, în 2024. Potrivit taboidului Daily Mail, el i-a cerut președintelui Daniel Levy să-l vândă acum, dacă internaționalul englez refuză prelungirea contractului.

Levy i-a propus atacantului în vârstă de 29 de ani un nou acord, ce-i garantează 463.000 de euro pe săptămână. Însă acesta i-a replicat: „Vreau la Bayern. Acum sau vara viitoare”.

Becali a anunțat câți bani vrea pentru Florinel Coman: „Este exact ca Neymar! Dar îl dau pe jumătate, 110 milioane”
FCSB
Becali a anunțat câți bani vrea pentru Florinel Coman: „Este exact ca Neymar! Dar îl dau pe jumătate, 110 milioane”

Bayern pregătește o a treia ofertă pentru Harry Kane

Tottenham i-a refuzat deja două oferte campioanei Germaniei. Una de 70 de milioane de euro plus bonusuri de performanță, o alta de 93 de milioane de euro. Nemții pregătesc acum o a treia, de 100 de milioane, ce s-ar putea dovedi decisivă. 

Totodată, soția jucătorului, Katie, și mai mulți membri ai familiei au fost săptămâna trecută la Munchen, unde au văzut mai multe case și s-au interesat de-o școală internațională, pentru copii.

E posibil ca Manchester United să revină în cursa pentru Harry Kane

Daily Mail anunță că, în noile condiții, este posibil ca Manchester United să revină în bătălia pentru Kane. Mai ales dacă Tottenham își reduce din pretenții. 

Managerul Erik ten Hag și-l dorește foarte mult, dar a făcut un pas înapoi când Levy i-a cerut 116 milioane de euro: „E prea mult pentru un jucător care pe 28 iulie împlinește 30 de ani”.

Contract pe 4 sau 5 ani pentu Harry Kane. Peste 20 de milioane de euro salariu anual

Bayern are însă cele mai bune argumente. Se apropie de pretențiile financiare ale englezilor, nu reprezintă o concurență pentru Tottenham, ca United, și s-a înțeles sub toate aspectele cu internaționalul englez. 

Revista Sport Bild susține că acesta ar urma să semneze „pe patru sau chiar cinci ani”, iar salariul oferit se cifrează la „peste 20 de milioane de euro anual”.

Citește și:

5 goluri și 70.000 de oameni la spectaculosul amical AC Milan - Real Madrid

E oficial! Rămâne la Galatasaray și semnează pe 3 sezoane

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează