INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Managerul lui Manchester United face o declaraţie interesantă despre Maguire: „Situația se va schimba! Mai important, calitatea este acolo, o are”

Erik ten Hag și Harry Maguire, Foto: Imago Images
Erik ten Hag și Harry Maguire, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 17:07 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 17:47

Erik ten Hag (52 de ani), managerul olandez al celor de la Manchester United, a sărit în apărarea fundașului englez Harry Maguire (29 de ani), care a fost intens criticat în ultima perioadă de către fanii fotbalului din Albion.

Căpitanul lui Manchester United a fost din nou pus la zid, după ce a greșit la două dintre golurile primite de Anglia, în meciul cu Germania (3-3), din ultima etapă a Nations League.

Cum l-a șocat Guardiola pe Haaland: „E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva”
MANCHESTER CITY
Cum l-a șocat Guardiola pe Haaland: „E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva”

Erik ten Hag: „Calitatea este acolo, o are”

Erik ten Hag crede în fotbalist și este convins că acesta va mai primi șanse de a-și demonstra valoarea.

„Îl susțin pentru că eu cred în el. Sunt sigur că poate reuși. Situația se va schimba, sunt foarte convins de asta. Chiar și după ce nu a fost în echipă, s-a antrenat foarte bine. Dar, mai important, calitatea este acolo, o are

Vedeți cariera lui, aproape 50 de selecții pentru naționala Angliei. A avut performanțe foarte bune cu Leicester și Manchester United. Are un potențial ridicat”, a spus managerul Ten Hag la conferința de presă dinaintea duelului cu Manchester City, potrivit BBC.

În ultimele meciuri, Erik ten Hag i-a preferat pe Lisandro Martinez și Raphael Varane în centrul defensivei, iar Bruno Fernandes a purtat banderola de căpitan în lipsa lui Maguire.

Fundașul englez are doar două meciuri ca titular în acest debut de sezon din Premier League. Acesta va rata derby-ul de duminică cu Manchester City, de pe Etihad Stadium, din cauza unei accidentări.

Harry Maguire e un jucător fantastic, cu un caracter incredibil. A suferit mult. Nu am văzut pe nimeni criticat atât de mult în fotbal. Și totuși, Maguire nu se ascunde niciodată. Dovedește cât de puternic e. Toată lumea pare pornită împotriva lui, de aceea nici el nu mai are atât de multă încredere. Îi este greu, dar noi toți îl sprijinim. E foarte important pentru echipă. 

- Luke Shaw, colegul său de club

VIDEO. Rezumatul meciului Anglia - Germania (3-3)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cum l-a șocat Guardiola pe Haaland: „E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva”

Everton a fost scoasă la vânzare! Se cer 400 de milioane de lire sterline în schimbul clubului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
666piturca
666piturca  •  01 Octombrie 2022, 20:43

Pai si cam ce 3 sa spuna, cand s-a trezit cu un cal de 100 milioane...? Fraza corecta este, "E foarte important pentru echipă, dar eu nu-l mai bag titular in vecii vecilor."

Vezi toate comentariile (1)
Comentează