INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Harry Redknapp dezvăluie o poveste din 1996 » S-a certat cu fanii pentru Lampard

Frank Lampard, unul dintre cei mai buni jucători crescuți la Acaedemia lui West Ham // FOTO Guliver/GettyImages
Frank Lampard, unul dintre cei mai buni jucători crescuți la Acaedemia lui West Ham // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2017 00:00

Harry Redknapp, unchiul lui Frank și managerul lui West Ham între 1994 și 2001, le-a răspuns dur suporterilor care contestau promovarea tânărului mijlocaș în 1996: "Va ajunge mare jucător".

Frank avea doar 17 ani în ianuarie 1996, când a debutat la West Ham. Fusese promovat la prima echipă de unchiul său, Harry Redknapp. Dar mulți fani erau supărați, convinși că managerul clubului mizase pe mijlocașul adolescent pentru că îi era nepot.

Și, în timpul unei ședințe la care au participat și membrii galeriei, și Redknapp, și tânărul Lampard, un suporter i-a cerut socoteală tehnicianului în numele tribunei.

"De ce joacă Frank Lampard? Nu e suficient de bun! Și de ce West Ham i-a lăsat să plece pe Scott Canham și Matt Holland?", a întrebat acesta, dezamăgit că Redknapp a renunțat la cei doi mijlocași, mai experimentați, ambii cu 4 ani mai mari decât Lampard.

"El va ajunge direct acolo, sus de tot"

Managerul nu a lăsat loc de discuții asupra acestui subiect: "E opinia ta, dar eu decid, pentru că sunt plătit să fac echipa. Și eu afirm că Frank e foarte bun. Va ajunge în vârf, direct acolo, sus de tot. Are tot ce-i trebuie pentru un «top-class player»". Încheind furtunos: "La sfârșitul carierei, nu va exista comparație între Lampard și Canham sau Holland".

Frank, retras joi, la 38 de ani, s-a transferat în 2001 la Chelsea pentru 11 milioane de lire. Și a cucerit 13 trofee în 13 ani extraordinari pe Stamford Bridge.

Canham? Maximum pentru el: Brentford și Leyton Orient. Iar Holland a jucat la Bournemouth, Ipswich și Charlton.

"Frank Lampard, cel mai mare jucător din istoria lui Chelsea. Un lider, un gentleman, un erou. Ai fost o inspirație pentru mine"
John Terry, apărător Chelsea

835 de meciuri a jucat Lampard la West Ham (187) și Chelsea (648) în toate competițiile, marcând 250 de goluri (39+211)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  04 Februarie 2017, 13:28

Daca tot s-a retras, il vrei la FC StarGeSePeBecali ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează