INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Hazard, cu un pas la Real Madrid » Spaniolii anunță că transferul este rezolvat!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2016 16:41

Real Madrid vrea ca în sezonul viitor să revină în fruntea clasamentului din Spania și deja pregătește transferurile.

Potrivit presei din Spania, Real Madrid s-a înțeles cu Chelsea pentru transferul lui Eden Hazard, iar jucătorul a acceptat deja oferta spaniolilor.

Real ar urma să plătească 40 de milioane de euro pentru mijlocașul belgianul de 25 de ani, iar banii pentru transfer ar urma să vină din vânzarea lui Isco și a lui James Rodriguez.

În sezonul trecut, Hazard a fost cel mai bun jucător din Premier League, fiind decisiv în câștigarea titului de către Chelsea, dar în acest sezon a avut evoluții dezamăgitoare.

Zidane a declarat în multe rânduri că este un fan al lui Hazard, iar mijlocașul a spus la rândul lui câ îl apreciază pe antrenorul francez.

70.000.000 €este cota lui Hazard, potrivit transfermarkt.de

În actualul sezon, Hazard a jucat 38 de meciuri și a marcat de două ori, oferind 8 pase de gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
onduku
onduku  •  12 Aprilie 2016, 17:29

Ah, da, si sa renunti la Cech ca sa joci cu Begovic nu cu Courtois care nu pare in forma nici la nationala pentru ca nu joaca la club.

onduku
onduku  •  12 Aprilie 2016, 17:27

Hazard e fenomenal, ma mir ca nu-l ia Barcelona. Mare greseala face Chelsea, 40 de milioane nu sunt foarte multe. E un jucator de vreo 90 acesta. Si n-am inteles de ce l-ai da si pe James Rodriguez, asta in cazul Realului. Chelsea n-o sa mai fie formatie in veci. Renunta la Hazard pentru ciurucuri. Sa va dau exemple? Pato n-are valoare de Chelsea, la fel si Remy si ai ajuns sa te bazezi pe Matic. As mai putea adauga ca a fost adus degeaba Kenedy iar Pedro eu stiam ca nu e un jucator de clasa mondiala. Au luat teapa cu el, nu joaca de alea peste 30 de milioane plus ca de exemplu David Silva si chiar si Mata sunt jucatori pe langa Pedro.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează