INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Hazard dezvăluie: „I-am cerut lui Modric să-mi dea numărul 10” » S-a reorientat după răspuns: „Nu contează numărul”

Articol de - Publicat vineri, 14 iunie 2019 13:14

Eden Hazard, un decar înnăscut, nu va mai purta 10 la Real Madrid, ca la Chelsea sau la naționala Belgiei: „Modric mi-a dat un răspuns negativ”.

La 28 de ani, Eden Hazard și-a împlinit visul. Joacă la Real și e antrenat de Zidane, exact așa cum își dorea când era mic. Cu mulți ani în urmă, se poza în echipamentul lui Zizou de la naționala Franței. El și cu frații lui.

Ei i-au transmis pasiunea

Părinții, Carine și Thierry, le-au transmis pasiunea pentru fotbal. Ambii jucau fotbal, iar mama a renunțat când era însărcinată în trei luni cu Eden. Acum, toți cei patru băieți ai familiei Hazard sunt în iarbă. Eden, Thorgan (26 de ani, Dortmund), Kylian (23, Cercle Bruges) și Ethan (15, Tubize).

Vineri, Carine și Thierry au ieșit pe gazonul lui „Santiago Bernabéu” alături de fiul lor cel mare. Sunt foarte mândri de el. 50.000 de fani madrileni veniseră la stadion pentru prezentarea lui.

VIDEO+FOTO Eden Hazard, prezentat la Real Madrid în fața a 50.000 de spectatori » Suporterii au scandat: „Îl vrem pe Mbappe!”

„La Madrid intru în vârfurile picioarelor”

Eden e un star, dar el nu se vede astfel. „La Real, nu există o stea. Steaua e echipa. Vin aici într-un rol nou. La Chelsea, era altceva, jucam acolo de șapte ani. La Madrid intru în vârfurile picioarelor”.

Nu vrea să facă zgomot nici măcar pentru tricou. La Lille avea 10, la Chelsea purta tot 10, la fel la naționala Belgiei. În blanco, pierde acest număr, pentru că Modrici nu-l cedează.

„În glumă, i-am cerut 10 lui Modric. Mi-a dat un răspuns negativ”, se amuză Hazard. Nu va fi nici 7, dacă Mariano Díaz nu pleacă în mercato.

Rămâne 16, susține presa spaniolă. „Nu e important numărul. Contează doar să joci pentru emblema pe care o avem pe acest tricou”.

„Presimt că Ramos nu mă va lăsa să bat penaltyuri”

Îi va cere lui Sergio Ramos să execute el penaltyurile, cum se întâmpla la Chelsea și la naționala Belgiei? Din nou, un zâmbet:

"Căpitanul trage super bine. Dar, în cazul în care el îmi cere să le bat ... Deși presimt că nu o va face. Va continua el. Atunci, sper ca Ramos să marcheze cât mai multe goluri".

160 de goluri a marcat Eden Hazard în 547 de meciuri la echipele de club (Lille și Chelsea)

102 selecții are Hazard la naționala Belgiei, pentru care a marcat 30 de goluriV

100.000.000 €plătește Real pentru Eden, plus 30 de milioane din bonusuri

„Vin la Real pentru a oferi experiență, know-how, driblinguri și goluri. Pe teren, întotdeauna am fost un lider. Niciodată nu m-am îndoit de ce pot face”

„Dacă totul merge bine, de ce nu aș câștiga Balonul de Aur într-o zi. E în mintea mea, dar fără să mă obsedeze”
Eden Hazard, mijlocaș Real

„Îl vrem pe Mbappé”

La doar cinci minute după ce Hazard a ieșit pe teren, câțiva fani au început să strige: „Îl vrem pe Mbappé!”. Și, imediat, scandarea a fost preluată de majoritatea celor 50.000 de spectatori prezenți pe „Santiago Bernabéu” la prezentarea lui Eden. 

CITEȘTE ȘI:

Răzvan Marin a fost dat de gol de Marius Niculae: „Următorul pas de la Ajax să fie Bayern Munchen”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
remarque
remarque  •  15 Iunie 2019, 08:52

Vi-l da Gigi. E doar o idee mai alb la piele dar in rest e identic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează