INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Hazard și-a fracturat glezna! Cât va lipsi superstarul belgian

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 09:38

"Aripa" lui Chelsea, 26 de ani, va pierde startul noului sezon. Iar posibilul transfer la Real e sub un mare semn de întrebare. 

Premier League 2017-2018 ar putea demara, pe 12 august, fără Eden Hazard. Mijlocașul campioanei Chelsea și-a fracturat glezna dreaptă duminică, în cantonamentul naționalei Belgiei de la Tubize.

Inițial, medicii de la lot au crezut că este vorba despre o entorsă și au anunțat că va pierde doar amicalul cu Cehia, de diseară, și partida din preliminariile CM 2018, contra Estoniei (9 iunie). Numai că RMN-ul efectuat ulterior a arătat o fractură! Ceea ce înseamnă până la 3 luni pe tușă!

Accidentarea, intervenită la capătul unei acțiuni individuale, i-ar putea amâna internaționalului belgian un posibil transfer la Real. Tabloidul The Sun a dezvăluit săptămâna trecută că Madridul ar pregăti pentru el o ofertă de 100 de milioane de lire sterline, aproximativ 115 milioane de euro.

Iar jucătorul însuși a dezvăluit că ar fi tentat să îmbrace tricoul campioanei Europei: "Fiecare are visele lui. Dacă mi s-ar face o propunere concretă, sigur că aș lua-o în considerare". 

17 goluria marcat Hazard pentru Chelsea în 42 de apariții în toate competițiile sezonului trecut

"Mai am 3 ani din contractul cu Chelsea. Mă simt bine la Londra, dar niciodată nu știi ce se poate întâmpla" Eden Hazard, mijocaș Chelsea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
poison
poison  •  05 Iunie 2017, 10:53

Il vrei la Fcsb?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează