CAMPIONATE  ·  OLANDA

Situație incredibilă în Olanda » Henk de Jong, antrenor la De Graafschap, joacă un baraj pentru retrogradare cu Cambuur, echipa pe care o antrenează anul viitor

Marti, 21 Mai

Antrenorul olandez Henk de Jong (54 de ani) e pus într-o situație ingrată. De Graafschap, formația pe care o pregătește acum, joacă un meci de baraj pentru rămânerea în prima ligă din Olanda cu Cambuur, echipa pe care o va antrena din sezonul următor!

Fotbalul nu contenește să ne surprindă. Henk de Jong e pus în fața unei dileme morale. Dacă actuala formație câștigă barajul cu Cambuur, antrenorul olandez va lucra în liga secundă în sezonul următor.

Primul episod al dilemei antrenorului olandez a avut loc deja. Partida tur s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Manșa retur se va juca mâine, de la 21:45, pe terenul lui Graafschap.

Echipa care merge mai departe nu este însă sigură de salvarea de la retrogradare. Va fi nevoită să mai dispute încă o dublă manșă.

Vezi AICI programul barajului de retrogradare din Olanda

Vezi și: 

Real Madrid pregătește transferul secolului: 300 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe » Ce îl nemulțumește la PSGCum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1