INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HENRIK LARSSON SE RETRAGE DIN ACTIVITATE

Henrik Larsson a plîns la retragerea sa din activitate. Vezi ce a declarat starul suedez!

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2009 00:00

Jocul dintre Helsingborg şi Djurgarden a fost ultimul ca profesionist pentru Henrik Larsson, care a decis să se retragă din activitate la 38 de ani, după o carieră bogată în care a evoluat la grupări importante din fotbalul european, precum Feyenoord, Celtic, Barcelona sau Manchester United.

Deşi echipa sa a pierdut cu 2-0, centrul atenţiei a fost ceremonia care a urmat partidei. Pe lîngă mesajele dedicate lui Larsson de către Sir Alex Ferguson, Zlatan Ibrahimovici şi selecţionerul Suediei Lars Lagerback, Larsson, marcator a peste 300 de goluri în carieră, a fost aclamat de cei peste 15.000 de fani prezenţi pe stadionul Olympia.

"Nu are cum să nu te marcheze un asemenea eveniment. Sînt un om rece de obicei, dar acum îmi vine să plîng. E un lucru extraordinar să poţi să te retragi pe stadionul din oraşul tău, îmi pare rău că am pierdut, dar nu poţi avea totul în viaţă. Faptul că cei din conducere au decis să retragă tricoul cu numărul 17 mă onorează. Simt că ceva îmi lipseşte, din fericire am adunat destui banic a să nu-mi fac griji pentru viitorul meu", a spus Larsson la finalul partidei.

Larsson, care nu va evolua în ultima etapă a campionatului suedez contra lui Elfsborg, a marcat 37 de goluri în 106 selecţii la echipa naţională a Suediei.


UPDATE: Retragerea lui Henrik Larsson a reprezentat un moment special si pentru un conational român. Prezent la retragerea starului suedez pe stadionul din Helsingborg, românul a fost unul dintre cei doi norocoşi care au prins ghetele  dăruite cadou de fostul jucător al Barcelonei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
adrianssen
adrianssen  •  30 Octombrie 2009, 01:59
Postat de pe 29 Octombrie 2009, 23:26

eu zic ca intepator ca trebuie ceva testosteron ca sa fi asa campion... :) salutari din dk, poate vi si tu la fc kobenhavn-cfr cluj in decembrie

absolut :) cand se joaca?

 •  29 Octombrie 2009, 23:26
Postat de adrianssen pe 29 Octombrie 2009, 22:34

nu stiu :) vrei sa imi spui tu?

eu zic ca intepator ca trebuie ceva testosteron ca sa fi asa campion... :) salutari din dk, poate vi si tu la fc kobenhavn-cfr cluj in decembrie

adrianssen
adrianssen  •  29 Octombrie 2009, 22:34
Postat de pe 29 Octombrie 2009, 22:22

cum miroase gheata legendara?

nu stiu :) vrei sa imi spui tu?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează