INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HELSINGBORG

Henrik Larsson va evolua în continuare pentru Helsingborg

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Internaţionalul suedez Henrik Larsson a decis să continue cariera fotbalistică, după ce în urmă cu câteva luni s-a apucat de hochei pe iarbă, şi va semna prelungirea angajamentului cu Helsingborg, echipă la care este legitimat din 2006, informează Reuters.

"Au mai rămas de stabilit câteva detalii legate de contractul jucătorului. În câteva zile sperăm ca să finalizăm toate documentele necesare", se arată într-un comunicat postat pe site-ul clubului scandinav.

Larsson, în vârstă de 37 de ani, a fost dorit în această iarnă de mai multe formaţii, printre care Olympique Marseille şi Everton, dar a preferat să evolueze într-o echipă de hochei pe iarbă, din ţara natală.

Atacantul suedez, 102 delecţii şi 37 de goluri în echipa naţională, a jucat de-a lungul carierei sale la Hogaborg, Helsingborg, Feyeenord, Celtic, FC Barcelona sau Manchester United.

Ediţia 2009-2010 a campionatului Suediei debutează la data de 4 aprilie.

Sursă: NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  05 Februarie 2009, 23:47

Mare jucator..mare caracter..keep goin` henrik:)>-

Vezi toate comentariile (1)
Comentează