INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Heynckes a dezvăluit cine ar fi potrivit să o antreneze pe Bayern Munchen din vară

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 08 martie 2018 23:10

Tehnicianul lui Bayern Munchen, Jupp Heynckes, consideră că Thomas Tuchel e cel mai potrivit să îl înlocuiască din vară pe banca tehnică a campioanei Germaniei.

Într-un inteviu acordat publicației germane Bild, Heynckes a mai precizat încă odată că intenționează să se retragă la sfârșitul acestui sezon și că vrea să o lase pe Bayern Munchen pe mâini bune. Antrenorul german în vârstă de 72 de ani este de părere că Thomas Tuchel ar fi cel mai potrivit să preia conducerea tehnică a bavarezilor.

"Am un mare respect pentru Thomas Tuchel. Are calitățile necesare să o antreneze pe Bayern. A continuat să progreseze încă de când antrena echipele de tineret ale lui Mainz. Sub conducerea sa, Borussia Dortmund a jucat un fotbal atractiv. Îmi plăcea să mă uit la meciurile echipei sale, cred că ar putea face o treabă bună și aici", a spus Heynckes.

Deși anunțase în 2013 că se retrage definitiv din antrenorat, Heynckes a fost convins după demiterea lui Carlo Ancelotti să revină în această toamnă la Bayern Munchen până la sfârșitul acestui sezon.

În vârstă de 44 de ani, Thomas Tuchel este liber de contract din mai 2017 după două sezoane petrecute pe banca tehnică a Borussiei Dortmund. Tehnicianul german a mai antrenat în cariera sa echipa a doua a lui Augsburg (2007-2008) și Mainz 05 (2009-2014).

Cupa Germaniei cu Borussia Dortmund (2016–2017) este singurul trofeu câștigat de Thomas Tuchel în cariera sa de antrenor.

sursa: it.eurosport.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează