INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / MILAN - JUVENTUS 0-2

Higuaín a cerut scuze pentru criza de nervi din AC Milan - Juventus 0-2: ”Iertați-mă, nu sunt robot”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 10:10

Atacantul Gonzalo Higuain, care a ratat un penalty contra fostei sale echipe, a fost eliminat cu două” galbene” în aceeași fază. Înlocuitorul său, Ronaldo, a marcat însă în premieră pe San Siro și Juventus continuă defilarea, după 2-0 cu AC Milan.

34 de puncteîn primele 12 etape a făcut Juve, premieră în Serie A. Bianconerii au 13 victorii la rănd "afară", alt record în Top 5 campionate ale Europei

Cât de mult și-a dorit să se răzbune pe Juventus că l-a aruncat în vară pentru a-i face loc lui Ronaldo și cum a dat-o în bară! Și la propriu, și la figurat. Higuaín ne-a reamintit de criza de nervi de la Napoli, dintr-un meci cu Udinese, fiind oaia neagră a derbyului pierdut de Milan (0-2). A ratat (41) penaltyul egalării (Mandžukići a deschis rapid scorul), după ce Ronaldo i-a șoptit un "pont" lui Szczęsny, și a fost apoi eliminat spre final. Cu două cartonașe galbene în aceeași fază, primul pentru un fault la Benatia și celălalt din cauza furiei isterice.

86de stadioane cu gol marcat are Ronaldo, care a avut nevoie de 6 meciuri să înscrie pe San Siro-Meazza

"Nu sunt exemplu pentru copii"

"Am greșit și-mi asum responsabilitatea. Nu sunt un bun exemplu pentru copii. Îmi cer scuze tuturor, fanilor, colegilor și antrenorului. Sunt însă om și nu un robot. Sunt foarte emotiv și uneori mi-e greu să-mi controlez sentimentele. Am irosit lovitura de la 11 metri și pierdeam meciul, dar arbitrul ar trebui să înțeleagă situația. E vina mea că nu m-am calmat, dar așa am fost toată cariera", a explicat Pipita. Înlocuitorul său la Juventus, Ronaldo, a avut sânge rece și a închis tabela înaintea eliminării. Pe San Siro, marcase doar la loviturile de departajare din finala Ligii 2016. A ajuns la 7 goluri în Serie A, iar bianconerii au refăcut avansul de 6 puncte la șefie. 

11 victoriidin ultimele 12 partide de campionat cu Milan a reușit Juventus, care le-a rupt rossonerilor seria de 7 etape fără înfrângere

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
juv3ntin
juv3ntin  •  12 Noiembrie 2018, 10:57

A luat roșu direct. Nu al doilea galben.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează