INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA - ARGENTINA 6-1

Higuain amenințat de fani după rușinea cu Spania: ”Cimitir de canneloni și teroristul sandvișurilor!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 29 martie 2018 11:13

Fanii argentinieni au găsit țap ispășitor pentru umilința istorică pățită la Madrid, 1-6 cu Spania. Nu Sampaoli ori absența lui Messi e de vină, ci Gonzalo Higuain.

Atacantul lui Juventus a ratat incredibil la 0-0, în debutul amicalului, singur cu portarul De Gea în 6 metri, și "prietenii" nu l-au iertat. L-au insultat și l-au amenințat cu moartea pe Pipita în timpul amicalului, postând mesaje violente pe conturile lui de pe rețelele de socializare.

Revenit după 9 luni

"Mori, grăsanule!", Să dispari, cimitir de canneloni!" și "Teroristul sandvișurilor!" sunt câteva dintre tweeturile cu care Higuain a fost atacat și blestemat de suporterii albicelesti, care i-au ironizat și forma fizică precară.

Mulți susținători ai echipei lui Sampaoli nu cred că Gonzalo, revenit după 9 luni și jumătate la "națională", în testele cu Italia și cu Spania, merită să joace titular, ba chiar să fie în lot pentru Cupa Mondială din Rusia. 

538 de zileau trecut de la ultimul gol reușit de Higuain la "naționala" Argentinei, 2-2 în Peru, în preliminariile CM 2018

31 de goluriîn 71 de partide disputate pentru selecționata Albiceleste are Gonzalo, debutat în "națională" de Maradona, în octombrie 2009

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  29 Martie 2018, 13:07

SPANIA - ARGENTINA 1-6 ....... ce pretentii poti avea de la tolontani!?

magic4ever
magic4ever  •  29 Martie 2018, 11:50

Higuain poate a ratat 2-3 ocazii de a marca, dar echipa a jucat dezastruos din moment ce a incasat 6 goluri...doar nu este vinovat Higuain si pentru golurile primite...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Martie 2018, 11:48

Păcat de jucătorii Argentinei! Nu găsesc și ei un antrenor în stare să coaguleze o echipă atât de plină de vedete!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează