INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Horror! 20 de copci! » Sandro şi-a speriat suporterii cu o fotografie postată pe Twitter

Articol de - Publicat duminica, 20 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 19 ianuarie 2013 21:45

Brazilianul lui Tottenham, Sandro, a pus pe Twitter fotografia genunchiului său tocmai operat.

Sandro, mijlocaşul lui Tottenham, a fost marele ghinionist al week-endului trecut în Premier League: ruptură a ligamentelor încrucişate şi a meniscului lateral al genunchiului în cursul meciului cu Queens Park Rangers. Iar marţi era deja pe masa de operaţie.

După intervenţia chirurgicală, brazilianul a postat pe Twitter fotografia genunchiului, în care pot fi numărate nu mai puţin de 20 de copci: 17 pe tăietura principală, restul în alte puncte. Deşi va sta pe tuşă tot restul sezonului, el nu disperă: "Am depăşit multe obstacole. Voi trece şi peste acesta".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
andystar
andystar  •  22 Ianuarie 2013, 20:21

Ce oroare !

adrian84
adrian84  •  20 Ianuarie 2013, 10:29

Horror? astia sunt chiar copii? Operatie de reconstructie a ligamentului incrucisat anterior plus inlaturare de menisc am suferit si eu acum 1 an si jumatate si nu este nimic horror, nici macar pe masa de operatie cand vezi burghiul cum strapunge piciorul. Horror este perioada de mers in carje si apoi perioada de recuperare, acolo este horror.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Ianuarie 2013, 07:43

Domnule Botezatu vrem cat mai multe poze horror ...nu te uita ca nu este niciun comentariu la articol ...Ceilalti au inghetat de spaima si n au mai putut scrie ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează